0

ماهي سالمون با سس ليمو

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

ماهي سالمون با سس ليمو
شنبه 13 اردیبهشت 1393  7:36 AM

مواد لازم براي کرپ:

تخم مرغ درشت- ۲ عدد آب- دو سوم پيمانه آرد- نصف پيمانه

نمک- يک چهارم پيمانه ترخون ريز خرد شده- يک قاشق غذاخوري

کره آب شده- ۳ قاشق غذاخوري

 

مواد لازم براي سس:

کره- ۲ قاشق غذاخوري آرد- ۲ قاشق غذاخوري آب- نصف ليوان خامه- يک چهارم پيمانه پوست ليمو- ۲ قاشق مرباخوري

فلفل سياه- يک چهارم قاشق مرباخوري

 

مواد لازم براي تهيه سالمون:

کره نرم- ۲ قاشق غذاخوري پياز ريز شده- يک عدد نمک و فلفل- به اندازه کافي

تکه هاي فيله سالمون بدون پوست و استخوان- ۶ تکه

 

طرز تهيه:

تخم مرغ، آب، آرد و نمک را در مخلوط کن بريزيد تا يکدست شود. سپس آن را در کاسه بريزيد و ترخون را به آن اضافه کنيد. ماهيتابه نچسب را با استفاده از فرچه کمي چرب کنيد و پس از کمي گرم شدن هر بار يک چهارم پيمانه مواد را در ماهيتابه بريزيد، به طوري که تمامي سطح آن را بگيرد. پس از اين که يک طرف مواد پخت، نياز به برگرداندن نيست. پس از کمي قهوه اي شدن، کرپ را در يک دستمال تميز آشپزخانه قرار دهيد. با اين ميزان مواد ۶ عدد کرپ به دست خواهد آمد. براي تهيه سس، کره را روي حرارت ملايم در قابلمه بريزيد و آرد را اضافه کنيد و هم بزنيد، شير را به آرامي اضافه کنيد و آرام هم بزنيد. حرارت را پايين بياوريد، خامه، پوست ليمو و فلفل را اضافه کنيد و از روي حرارت برداريد. فر را روي ۲۱۰ درجه سانتي گراد تنظيم و ظرف پيرکس مناسب را آماده کنيد. نصف سس را ته ظرف بريزيد. براي تهيه سالمون، کره، پياز، نمک و فلفل سياه را با هم مخلوط کنيد و روي هر يک از سالمون ها، يک قاشق مرباخوري از اين مواد بماليد. کرپ که رنگ آن طلايي شده را به سمت پايين روي بشقاب قرار دهيد. يک عدد فيله سالمون که کره روي آن ماليده شده به طرف پايين روي کرپ بگذاريد و کرپ ها را روي هم قرار دهيد. بگذاريد کنار کرپ ها باز بماند. اين کار را با بقيه مواد انجام دهيد و در ظرفي که سس دارد قرار دهيد. بقيه سس را روي مواد بريزيد و به مدت ۲۰ دقيقه در فر بگذاريد تا بپزد.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها