0

طعام از سنگ

haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

طعام از سنگ
جمعه 12 اردیبهشت 1393  4:22 AM

طعام از سنگ
روایت شده از ابومحمد سفیان از پدرش که از عمش شنیده که گفت: قیس بن ربیع روایت کرده، در خدمت امام محمد باقر (علیه‏السلام) بودم و به عنوان میهمان دعوت شدم، در منزل ایشان، چیزی به جز خشت ندیدم. وقت نماز عشاء رسید، آن حضرت به نماز ایستاد و من به او اقتدا کردم. بعد از نماز، دست مبارکشان را به طرف خشت بردند و مندیلی سنگین از آن بیرون آوردند و مائده‏ای پهن شد که هر طعام سرد و گرمی در آن بود. 
حضرت امام محمد باقر (علیه‏السلام) فرمودند: «این غذایی است که حق تعالی، برای اولیاء خود مهیا کرده است» . من و ایشان از آن مائده خوردیم و بعد مائده در آن خشت برگشت، شک کردم و کنجکاوی بر من غلبه کرد. وقتی حضرت برای حاجتی بیرون رفتند؛ من آن خشت را زیر و رو کردم و آن را چیزی جز یک خشت کوچک ندیدم. 
حضرت آمدند و منظور و فکر مرا دانستند. دو مرتبه از آن خشت، قدح‏ها، کوزه‏ها و سبدهایی که پر از آب بود، بیرون آوردند. از آن‏ها نوشیدیم و بعد، آن‏ها را به جای خود برگرداند. حضرت به من فرمودند: «مثل تو با من، مثل یهود است که گاهی به مسیح (علیه‏السلام) ایمان نمی‏آوردند، آنگاه به خشت فرمان می‏داد تا صحبت کند و خشت تکلم می‏کرد» . 

منبع: سیره و زندگانی حضرت امام محمد باقر؛ لطیف راشدی-محمدرضا راشدی؛ لاهوتیان چاپ اول 1387. 

*  عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری  *
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها