0

مربای پوست پسته

 
mamiran
mamiran
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 466
محل سکونت : زنجان

مربای پوست پسته
دوشنبه 22 آذر 1389  2:32 AM

موادلازم:

پوست پسته تازه 1 کیلو
شکر  1 کیلو
هل یا وانیل به قدر لازم
آبلیمو  نصف استکان
گلاب در صورت تمایل 1 فنجان
خلال پسته  1 فنجان


 

طرز تهیه:

پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم. یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم. شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها