پاسخ به:مبحث هفته دوم "طرح برتر": راهکارهای كاهش آلودگي و آلاينده هاي هوا-کاهش حجم وسایل خانگی
شنبه 13 اردیبهشت 1393 9:34 PM
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و گل وبلبل خودم
راستش این روزا راجع به آلودگی هوا خیلی صحبت میشه وبیشترم همش در حد فقط حرفه وکسی کار مفید و موثری انجام نمیده و هر کس تقصیرو گردن یکی دیگه میندازه.خلاصه من به اینحرفا کاری ندارم امیدوارم تواین سایت با همفکری هم بتونیم ایده خیلی خوبی برای کاهش آلودگی هوا پیدا کنیم.
یکی از ایده هایی که من در این زمینه دارم استفاده از ماشینهای هیبریدیه ماشین های هیبریدی ماشینهایی که هماز انرژی الکتریکی استفاده میکنن و هم از بنزین البته با استفاده از انرژی الکتریکی معمولا ماشین نمیتونه با سرعت زیاد حرکت کنه که برای داخل شهر فوقالعادست معمولا حداکثر سرعت تا 80 کیلومتر بر ساعته که توی شهرهای بزرگی مثل تهران که بزور با سرعت 50 تا میشه رفت عالیه وهمچنین پشت چراغ قرمز .وقتیم که احتیاج به سرعت بالا داشتیم از حالت بنزینی اون استفاده میکنیم.این نوع ماشینها فوق العاده در کاهش آلودگی موثرن واگه بشه کاری کرد که در هر جایی مثلا منزل اونارو شارژ کرد خیلی عالی میشه.
همچنین ساخت موتور سیکلت های الکتریکی هم خیلی به کاهش آلودگی کمک میکنن.یکی از عوامل آلودگی شهر ها همین موتور سیکلت ها هستن که با بنزین کار میکنن.اگه موتور سیکلتهای الکتریکی جایگزین موتروسیکلت های بنزینی بشه در مصرف سوخت هم کلی صرفه جویی میشه.