کوفته گردو
یک شنبه 7 اردیبهشت 1393 11:06 AM
مواد لازم :
مغز گردو پودر کرده | 300 گرم |
لپه پخته شده و پودر شده | 300 گرم |
پودر نشاسته یا آرد گندم | 1 قاشق سوپخوری |
تخم مرغ | 2 تا 3 عدد |
تره خرد شده | نصف پیمانه |
ترخان و مرزه خشک شده | 1 قاشق سوپخوری |
نمک فلفل زردچوبه | به میزان لازم |
پیاز ریز شده سرخ شده | 1 عدد |
طرز تهیه :
لپه، مغز گردوی پودر کرده، پودر نشاسته، تخم مرغ، تره ترخان و مرزه، نمک فلل و زردچوبه را در کاسه ی مناسب و جادار بریزید و ورز دهید اینک پیاز داغ و 1 ق. چ زردچوبه را در قابلمه ای جا دار بریزید و 30 ثانیه روی گاز مخلوط کنید آن گاه 4 پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید بجوش آید سپس هر بار به اندازه یک گردو و از مواد فراهم کرده برداشته و در درست گرد کنید و در سس جوشان بریزید و با حرارت ملایم 30 ذقیقه آنرا بریزید.کوفته گردو آماده است.