طرز تهیه چامین مرغ و نودل
یک شنبه 7 اردیبهشت 1393 11:05 AM
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه چامین مرغ و نودل برای 3 نفر :
سینه مرغ | 1 عدد |
نودل | 2 بسته |
جوانه ماش | 2 پیمانه |
سس سویا | 1/2 پیمانه |
هویج خلال کبریتی | 250 گرم |
کرفس خلال کبریتی | 250 گرم |
کنجد | 2 قاشق غذا خوری |
پیاز | 100 گرم |
زنجبیل | به میزان لازم |
شکر | به میزان لازم |
نمک ، فلفل و دارچین | به میزان لازم |
طرز تهیه چامین مرغ و نودل :
ابتدا پیاز را خرد ریز کرده و تفت میدهیم .سینه مرغ را برشهای 4 سانت داده و به پیاز اضافه میکنیم. نمک و فلفل سفید و زنجبیل میزنیم. 5 دقیقه تفت میدهیم و با کمی آب مرغ و یا قرص مرغ می پزیم.
مواد را به ظرف دیگری منتقل میکنیم .در همان تابه کرفس را ریخته و با 1 لیوان آب میپزیم .حالا هویج را میریزیم. بعد از پخت هویج جوانه ها را اضافه میکنیم.
میتوان بر ای خوشمزه تر شدن گردو هم به میزان 2 قاشق غذاخوری بریزیم .حالا مرغ را به این ماهی تابه منتقل میکنیم و سس سویا را اضافه میکنیم . 1 قاشق غذاخوری سر خالی شکر ریخته و 1 قاشق چایخوری دارچین می ریزیم .
میگذاریم که همه با هم بپزند و به روغن بیفتد و در این مرحله است که کنجد را اضافه میکنیم . نودل را در آب پخته و آبکش می کنیم و در ظرفی با کمی زعفران و کره و روغن تفت می دهیم . نودل را با جعفری تزیین کرده و در ظرف جدا گانه سرو میکنیم .
چامین مرغ و نودل را میتوان با برنج شفته هم سرو کرد ولی اصل آن با نودل میباشد .