0

صـــــــــــــــالحین راســــخون یکساله شد

amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

پاسخ به:صـــــــــــــــالحین راســــخون یکساله شد
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393  1:21 PM

یه نکته ای را خواستم یادآوری کنم اونم اینه که متاسفانه اونهایی که شرکت میکنن با هم بحث نمیکنن هر کی یه مطلبی میذاره میره .در صورتی که تو طرح صالحین باید بحث بشه به یه تعاملی رسید و نتیجه گیری کرد. اینجوریه که افراد صالح رو میشه تربیت کرد.اگه یتونیم بحث کنیم هم به رشد فکری خودمون منجر میشه هم سخنوری بهتری میتونیم داشته باشیم و هم افکارمون رو به اشتراک میذاریم.

اصلا چرا نیاییم یه بحث چالشی رو راه بندازیم؟!

مبحث صالحین اگه به صورت سوالی باشه خیلی بهتره .و میشه به راحتی رو سوال مانور داد.ما واسمون هزاران شبهه درست کردن ولی ما داریم کار گذشته رو میکنیم چه بسا تو همین صالحین سخنانی گفته شده و قبلا بهش شبهه وارد بوده ولی بودن پاسخ شبهه گذاشته شده.البته این مثالی بود که عرض کردم

چرا نیاییم یه کاری کنیم که بیرون از اینجا هم نمود پیدا کنه مثلا واسه یه هفته از راسخون بذاریم ساختن نماهنگ بای شهدا اینجوری دیگه کپی پیست هم نداریم و یه کار خلاقانه داریم و میتونیم ایراد های همدیگرو رفع کنیم و هم بهترین کلیپ به فضای مجازی بره و هم تلیغی بشه برای راسخون هم کار خیری کرده باشیم و هم علم خودمون تو این موضوع بالا بره

امیدوارم نوشته هام  شعاری نبوده باشه و خسته هم نشده باشید.

درآخر هم دوباره از تمامی کسانی که تا اینجا و  بعدها  برای رونق این طرح صالحین کمک کردن و می کنن  تشکر میکنم و امیدوارم در زندگی پیروز باشند

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 09303495228 gholamy1391 nargesi
دسترسی سریع به انجمن ها