0

صـــــــــــــــالحین راســــخون یکساله شد

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:صـــــــــــــــالحین راســــخون یکساله شد
پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393  11:39 AM

سلام.تولد یک سالگی صالحین رو تبریک میگم به همه دوستان مخصوصا به مدیر محترم تالار جناب اقای صالحی

راستش من خودم بیشتر برنامه ای که برای ماه رمضان بود به نام سی ایه سی شب رو دوست داشتم و بحث و تبادل نظری که در مورد ایه ها صورت میگرفت.

میخوام یه خسته نباشیدی عرض کنم خدمت اقای صالحی برای این تالار خوبی که ایجاد کردن و مدیریت میکنند و همچنین یه خسته نباشیدی بگم به دوستانی که هرهفته مطلب میزارن تو تالار

یه انتقادهایی دوستان دارن راجع به اینکه پست هایی که زده میشه بییشترش کپی هست.باید بگم که درسته بیشتر پست ها کپی شده هست ولی تا ادم مطلبی رو نخونه که کپی نمیکنه و بزاره.به نظرمن بعضی از دوستان یادگرفتن و فقط میگن چون کپی هست ما دیگه تو این تاپیک شرکت نمیکنیم .برام یه سوال ایجاد شده که ازشون بپرسم واقعا اون مطلبی که از خودتون و یا دوستان دیگه گذاشتن رو و کپی هم نبودن چقدر خوندین و چقدر بهش عمل کردین؟بیشتر موضوعاتی که در این تالار گذاشته میشه باید مطالب کپی شده قرار داد.چون ماها که علامه نیستیم که بگیم همه کتابها رو خوندیم و میتونیم خلاصه و یا نظر خودمون رو در مورد مطلب مورد نظر بیان کنیم که اگه اینجور بود که حتما تا حالا چندین کتاب باید هرکدوممنون چاپ میکردیم .قبول دارم مثلا در مورد یه موضوعات شخصی نباید از جایی کپی کرد ولی وقتی در مورد مثلا شاه چراغ که موضوع چند هفته پیش بود اگه توجه کرده باشین مطالب کمی در مورد زندگینامه این بزرگوار هست و جالب اینه که دوستان انتظار دارن که وقتی مطالب کمی در مورد ایشون هست چه جوری ما از خودمون و یا خلاصه در مورد ایشون صحبت کنیم بعضی ها شاید خلاصه نویسی شون ضعیف باشه و نتونن این کارو انجام بدن و دوست هم داشته باشند که تو این مباحث شرکت کنند حالا تکلیف چیه ؟

امیدوارم روز به روز شاهد تحول جدیدی در این تالار باشیم

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
09303495228 omiddeymi1368 nargesi
دسترسی سریع به انجمن ها