0

صـــــــــــــــالحین راســــخون یکساله شد

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:صـــــــــــــــالحین راســــخون یکساله شد
دوشنبه 8 اردیبهشت 1393  8:45 PM

نقل قول nargesi

نقل قول omiddeymi1368 

یکی از دوستان در رابطه با نحوه امتیازدهی گفتن: "نمیدونم برطبق چ معیاری امتیاز میدادین!"

پاسخ: من خودم همیشه توی پست امتیازات نوشتم: «امتيازات کاربران شرکت‌کننده در اين مبحث برحسب محتواي مطالب ارسالي و ميزان مشارکتشان(از نظر کمّي و کيفي)» یعنی اینا رو ملاک گرفتم. گرچه به پستهای دست نویس قطعاً امتیاز بیشتری میدادم حتی اگر کم می بود.(البته دست نویسِ درست و حسابی و به درد بخور)

چن تا از مباحث ب شکل سؤال بود...

طبق عادت خودم، همه سوالایی ک میخواستم ج بدمو یا دو تا یا سه تا، همه  رو تو، ی پست پاسخ می دادم! ولی بودن دوستانی ک هر سوالیو تو پستای جداگانه پاسخ می دادن و امتیاز بیشتری ب اون ها تعلق می گرفت!!!!!!

البته اینم بگم امتیاز اصلا واسم مهم نبود... صرفا هرجا مایل ب پست زدن باشم و حرفی واس گفتن داشته باشم، حتما این کارو میکنم!بدون توجه ب اینکه امتیاز ویژه داره یا نه! اینا رو هم ک الآن دارم میگم معایبی بودن ک خودم دیدم...در جهت بهتر شدن طرح گفتم!

در مباحث شامل چندین سؤال (مثل مباحث 32 یا 40)، اینکه هر کس بیاد هر سؤال رو توی یه پست جواب بده هیچ امتیاز بیشتری نمیگیره نسبت به کسی که همه رو توی یه پست ارائه بده. همین که طرف آمده به 5-6 تا سؤال جواب داده و تنها از اطلاعات و تجربیات خودش هم استفاده کرده، کافی و ارزشمنده -چه توی یک پست و چه توی چند تا پست-.

و مطمئناً اینکه کسی بیاد توی چند تا پست، جواب رو بذاره و امتیاز بیشتر بگیره، اصلاً منطقی نیس. و اگر چنین موردی بوده، حتماً سهواً رخ داده و قصد و غرضی هم در کار نبوده و إن شاء الله دوستان ما رو حلال کنن.

ولی اینکه یه نفر سؤالات بیشتری رو مورد بحث قرار داده و کاملتر نوشته، قطعاً امتیاز بیشتری بهش دادم.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

تشکرات از این پست
nargesi 09303495228 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها