پاسخ به:صـــــــــــــــالحین راســــخون یکساله شد
شنبه 6 اردیبهشت 1393 3:53 PM
درکل خوب بود... خسته نباشید خدمت خودتون و عزیزان دیگه... در راستای بهتر شدن:
پیشنهاد
- حذف پستای طولانی: بعضی دوستان اکثر اوقات پستای طولانی میزدن... ک فک میکنم کمتر خواننده ای حس خوندن پستای طولانی رو داشته باشه... با ی بار حذف شدن پستشون، یاد میگیرن عصاره مطلبو بیارن نه اینکه با ی سرچ تو اینترنت نخونده کپی کنن!
- ب روز کردن مباحث: ب نظر من بهتره تو این قسمت فقط مشکلات روز جامعه رو ب بحث بشینید...در راستای افزایش اطلاعات کاربرا! دیگه خودتونم میدونید شبهه ها زیاد شده...تشخیص راستو دروغ خیلی خیلی سخت شده! اینجام ک اکثرا زیر بیست سالن... پس چقد خوبه همین جا آگاهی دوستانو ببرید بالا!
- اصلاح نحوه امتیاز دهی: نمیدونم برطبق چ معیاری امتیاز میدادین! ولی من حس میکردم هرکی بیشتر پست بزنه امتیاز بیشتری بهش تعلق میگیره! فک میکنم اگه بر اساس کیفیت مطالب ارسالی امتیاز بدید خیلی بهتر باشه!
انتقاد
- تا الآن تو قسمتای مختلف زیاد دیدم انتقاد از پست کپی پیستی... ولی اگه دقت کنین بعضی مباحث لازمه ش کپی کردنه، مثل فضائل ائمه، جدالشون، معرفی ی مکانی و... اگه قرار باشه همه از خودشون حرف بزنن فک نمیکنم کسی تو این مباحث شرکت کنه! چن بار دیدم دوستان فقط اومدم ی جمله گفتن ک مثلا کپی نکرده باشن... در حد ی خط... چ ب درد خوانندگان میخوره این ی خط خودتون! مگه غیر اینه ک اطلاعات دوستان بره بالا؟! فک میکنم دوستان نمیدونن اصلا کپی پیست یعنی چی! این ک آدم ی مطلب طولانیه بخونه خودش خلاصه کنه آیا کپی پیست میشه؟!!!