0

مهمترین اخبار حجاب

 
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

رعايت حجاب بارزترين جلوه حضور بانوان در كربلا بود
دوشنبه 22 آذر 1389  12:11 AM

از جلوه‌های بارز نقش زنان در گسترش فرهنگ عاشورا، تعهد و پای‌بندی آنان به ارزش‏ها و مراعات مسائل حجاب و عفاف است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم به نقل از روابط عمومی مركز مديريت حوزه‌های علميه خواهران، حجت‌الاسلام عبدالله بيدار، مدير حوزه علميه خواهران استان اردبيل، با اشاره به نقش خواهران طلبه در حفظ پيام عاشوا تصريح كرد: حضرت زينب(س) يكی از شخصيت‌های موثر در زنده نگه داشتن حادثه كربلا است.
مدير حوزه علميه خواهران اردبيل اظهار داشت: يكی از نقش‌هايی كه زنان در نهضت عاشورا داشتند، حفظ ارزش‌های دينی و رعايت عفاف و حجاب در برابر سپاه دشمن بود.
وی افزود: حادثه عاشورا مبتنی بر سلسه ارزش‏هايی است كه از متن اسلام برخاسته است، از جلوه‌های بارز نقش زنان در گسترش فرهنگ عاشورا، تعهد و پای‌بندی آنان به ارزش‏ها و مراعات مسائل حجاب و عفاف است.
حجت‌الاسلام بيدار تصريح كرد: زنان و دختران امروز جامعه ما بايد به اين مسأله توجه كنند كه اهل‌بيت امام حسين(ع) چه قدر به مسأله حجاب و پوشش اسلامی اهميت می‏دادند و حتی در حال اسارت خود را مقيد به آن می‏دانستند.
وی با اشاره به نقش خواهران طلبه در انتشار و ابلاغ پيام عاشورا بين عموم مردم خاطرنشان ساخت: خواهران طلبه بايد همچون طبيبی كه در بين مردم می‌گردد و درد را تشخيص و به درمان آن همت می‌گمارد، با رفت و شد در بين مردم برای حل معضلات اخلاقی و دينی مردم بكوشند.
مدير حوزه علميه خواهران اردبيل اظهار داشت: امروز اين رسالت برعهده خواهران طلبه و زنان عاشورايی نهاده شده و آنان بايد ادامه دهندة راه اسرای كربلا و تداوم‌بخش فرهنگ عاشورا در بين عموم مردم و خانواده‌ها باشند.
حجت‌الاسلام بيدار گفت: مهم‌ترين نقش خواهران طلبه رساندن پيام عاشورا برای نسل‌های آينده است‌ و از اين رو اعزام بانوان مبلغ برای تبليغ از جمله مهم‌ترين فعاليت‌های مدارس علميه خواهران در اين زمينه به شمار می‌رود.
وی افزود: تبليغ در طول تاريخ بشر، در گسترش اديان توحيدی و انتقال فرهنگ ملت‌ها نقش اساسی داشته است و تبليغ خواهران طلبه در ترويج فرهنگ عاشورا و رساندن پيام آن، بسيار مؤثر بوده است.
مدير حوزه علميه خواهران اردبيل با اشاره به نقش زنان در واقعه عاشورا تصريح كرد: در خلق حادثة عاشورا زنان و مردان نقش داشتند و هردو در كنار هم عاشورا را آفريدند، اما در پاسداری نهضت عاشورا و گسترش فرهنگ عاشورا زنان بيشترين سهم را داشته‏اند.
وی به نقش خواهران طلبه در گسترش پيام عاشورا در ميان خانواده‌ها اشاره كرد و اظهار نمود: نقش زنان در بر‌پايی مجالس عزاداری برای امام حسين(ع) بسيار آشكار است، اولين مجالس عزاداری توسط اهل‌بيت امام حسين(ع) از كربلا شروع شد و بعد در قرون بعدی نيز اين زنان بودند كه با برگزاری مجالس عزاداری در خانه‌هايشان و شركت در روضه‌خوانی، ايفای نقش كردند و فرهنگ عاشورا را توسعه دادند.
وی با بيان اينكه زنان‌ چون‌ مردان‌ موظف به انجام مسؤليت‌های‌ بزرگ‌ اجتماعی‌ هستند، خاطرنشان ساخت: از اين رو زنان به‌ هدايت‌گری، امر به معروف‌ و نهی از منكر در همة‌ زمينه‌های‌ سياسی، اقتصادی، فرهنگی‌ و ... می‌پردازند.
حجت الاسلام بيدار نمونه‌های واقعی حضور زنان در جامعه اسلامی را مشاركت زنان در حادثة عاشورا دانست و تصريح كرد: در اين حادثه زنان زيادی ايفای نقش كردند كه در رأس همه آنها حضرت زينب(س) قرار داشت.
وی افزود: نقش زنان در حادثة عاشورا، چه در آغاز و چه در استمرار و گسترش فرهنگ عاشورا بسيار روشن بوده است، آنچه كه موجب پويايی و زنده نگه داشتن حادثه كربلا شد، حضور مؤثر زنان در بخش‌های مختلف اين نهضت بود.
حجت‌الاسلام بيدار با اشاره به نقش حضرت زينب(س) در قيام عاشورا، گفت: حضرت زينب(س) اسوة صبر و مقاومت، تكميل‌كننده قيام عاشورا و يگانه بانوی نمونه در ارسال پيام عاشورا بود.
مدير حوزه علميه خواهران اردبيل ابراز نمود: اسلام برای زنان هيچ گونه محدويتی كه آنان را از رسيدن به كمالات روحى، معنوى، انسانى و الهی باز دارد، قرار نداده است.

تاریخ درج خبر : 1389/9/21

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها