طرز تهیه زیره پلو با مرغ
سه شنبه 2 اردیبهشت 1393 8:16 AM
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقه
برای 4 نفر
برنج 4پیمانه |
مرغ 4قطعه |
زیره سیاه 1قاشق سوپخوری |
زعفران 1قاشق چایخوری (ساییده) |
كرفس 1ساقه |
پیاز 1عدد |
سیر 2حبه |
روغن به میزان لازم |
نمك به میزان لازم |
زنجبیل به میزان لازم |
دارچین به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را به همراه كرفس و سیر و پیاز و سایر افزودنی های دلخواه آبپز میكنیم و پس از پخت قطعه قطعه كرده و در كره یا روغن تفت میدهیم.
تمام ادویه ها به علاوه زعفران را كمی در روغن تفت میدهیم و با نصف مرغ مخلوط میكنیم.در ظرفی جدا برنج را به مرحله ابكشی میرسانیم و پس از ابكش كردن آن را دو قسمت میكنیم.یك قسمت را در ظرفی مناسب ریخته و آن را با مواد مخلوط میكنیم و قسمت دیگر را با نصف مرغ ساده مخلوط میكنیم.حالا 2 قابلمه در نظر میگیریم و ته آنها كمی روغن ریخته و سیب زمینی یا نان میگذاریم و مواد را به صورت جداگانه دم میكنیم.
نكات:
1)بهتر است برای این غذا از ته چین ماست استفاده شود.
2)میتوانید همه مواد را با همه برنج مخلوط كرده و یكجا دم بیندازید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست