0

ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی
دوشنبه 15 اردیبهشت 1393  9:28 AM

سینی سیب زمینی

مواد لازم


•    4 یا 5 عدد سیب زمینی متوسط

•    ۱ پیمانه ماست

•    ۱ پیمانه آرد

•    نصف پیمانه روغن مایع

•    ۱ عدد تخم‌مرغ

•    نصف پیمانه پنیر پیتزا رنده شده

•    سوسیس رنده شده (اختیاری)

•    نمك و فلفل سیاه
 


طرز تهیه

1.    سیب زمینی ها را نگینی خرد كنید. ماست٬ روغن مایع و تخم‌مرغ را اضافه كنید و هم بزنید. به آرامی آرد، نمك و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

2.    تابه فر را با روغن چرب کنید. مخلوط مواد را داخل آن بریزید. با قاشق سطح آن را صاف كنید. در صورت تمایل می توانید سوسیس رنده شده روی آنها بریزید. در آخر پنیر پیتزا رنده شده را اضافه کنید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از اینکه سطح مواد طلایی شد غذا آماده است.




كوفته اینه‌گل (İNEGÖL KÖFTE)

مواد لازم


•    500 گرم گوشت چرخ‌کرده

•    ۲ عدد پیاز

•    ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا

•    ۱ عدد زرده تخم مرغ

•    ۳ قاشق غذاخوری پودر سوخاری

•    نمك و فلفل سیاه




طرز تهیه

1.    گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده كاملا ورز دهید. سپس پنیر پیتزا، زرده تخم مرغ، نمك و فلفل را اضافه كنید و هم بزنید. این مخلوط را به مدت ۱۲ تا ۱۴ ساعت در یخچال بگذارید.

2.    كوفته ها را به حالت بیضی یا دایره شكل دهید. آنها را درون روغن بسیار کم در تابه سرخ کنید. یا در توری کباب، روی کباب‌پز گریل کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها