0

ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی
دوشنبه 15 اردیبهشت 1393  9:26 AM

سوسلو تاوک (مرغ سسی در فر  )

مواد لازم


•    ۱ عدد مرغ  کوچک

•    ۴ قاشق غذاخوری ماست

•    ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

•    ۱ عدد پیاز

•    ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    نمك، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن
 


طرز تهیه

1.    فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

2.    در یك كاسه بزرگ پیاز را رنده كنید. سپس ماست، رب گوجه‌فرنگی، روغن زیتون، نمك و ادویه های دلخواه را اضافه و مخلوط كنید تا یك سس یكدستی حاصل شود.

3.    مرغ خرد شده را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس به همه جای مرغ ها برسد. سپس روی آنها پلاستیک بکشید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. 

4.    مرغ ها را درون سینی بچینید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و طلایی شوند.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها