0

ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی
دوشنبه 15 اردیبهشت 1393  9:25 AM

سوپ ازوگلین

مواد لازم

•    ۱ پیمانه دال عدس و یا عدس قرمز

•    ۱ پیمانه برنج

•    ۱ پیمانه بلغور گندم

•    ۱ عدد پیاز

•    ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

•    ۲ قاشق غذاخوری مارگارین و یا روغن مایع

•    ۱ قاشق غذاخوری نعناع

•    ۶ پیمانه آب مرغ

•    نمك و فلفل قرمز
 


طرز تهیه

1.    ابتدا در یك قابلمه كره یا روغن را داغ كنید. سپس پیاز های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه پیازها کمی نرم شدند، رب گوجه‌فرنگی را اضافه كنید و دو دقیقه تفت دهید.

2.    آب مرغ را درون تابه بریزید و پس از به جوش آمدن، دال عدس، بلغور گندم، برنج و نمك را  اضافه كنید. بگذارید مواد با حرارت کم كاملا پخته و له شوند.

3.    در این مرحله، در یك تابه كوچك نعنا و فلفل قرمز را تفت دهید و داخل سوپ بریزید. حرارت را خاموش كنید و در قابلمه را بگذارید تا 5 دقیقه در این حالت بماند.

4.    سوپ را با كمی نعنا خشك و فلفل قرمز تزئین و سرو کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها