پاسخ به: ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی
دوشنبه 15 اردیبهشت 1393 9:25 AM
سوپ ازوگلین
مواد لازم
• ۱ پیمانه دال عدس و یا عدس قرمز
• ۱ پیمانه برنج
• ۱ پیمانه بلغور گندم
• ۱ عدد پیاز
• ۲ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
• ۲ قاشق غذاخوری مارگارین و یا روغن مایع
• ۱ قاشق غذاخوری نعناع
• ۶ پیمانه آب مرغ
• نمك و فلفل قرمز
طرز تهیه
1. ابتدا در یك قابلمه كره یا روغن را داغ كنید. سپس پیاز های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه پیازها کمی نرم شدند، رب گوجهفرنگی را اضافه كنید و دو دقیقه تفت دهید.
2. آب مرغ را درون تابه بریزید و پس از به جوش آمدن، دال عدس، بلغور گندم، برنج و نمك را اضافه كنید. بگذارید مواد با حرارت کم كاملا پخته و له شوند.
3. در این مرحله، در یك تابه كوچك نعنا و فلفل قرمز را تفت دهید و داخل سوپ بریزید. حرارت را خاموش كنید و در قابلمه را بگذارید تا 5 دقیقه در این حالت بماند.
4. سوپ را با كمی نعنا خشك و فلفل قرمز تزئین و سرو کنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.