ترکیه؛ آموزش پخت غذاهای ترکی
دوشنبه 1 اردیبهشت 1393 10:01 AM
پیراشكی تركیه ای (پوآچای توپی)
مواد لازم (برای خمیر)
• 1/3 پیمانه ماست
• ۱ عدد تخم مرغ
• یك فنجان کوچک روغن مایع
• یك قاشق چایخوری بكینگ پودر
• آرد
• پودر سوخاری
مواد لازم ( برای داخل خمیر )
• 500 گرم گوشت چرخکرده
• یک عدد پیاز درشت خرد شده
• یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
• یک عدد فلفل دلمه ای
• نمک و فلفل سیاه
• روغن
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، ماست، تخم مرغ و روغن مایع را با هم مخلوط كنید. در کاسه کوچک دیگری، بكینگپودر را با آرد مخلوط کنید و سپس به آرامی به مخلوط ماست اضافه کنید.
2. آرد را باید تا اندازه ای به مواد اضافه کنید که دیگر خمیر به دست نچسبد.
3. کمی روغن داخل تابه بریزید. پس از گرم شدن، پیاز خرد شده را چند دقیقه در آن تفت دهید تا کمی سبک شوند. سپس گوشت چرخکرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بیفزایید. رب را اضافه کنید و مواد را چند دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی روغن بیندازد.
4. سپس از روی خمیر به اندازه یك نارنگی بردارید. وسط خمیر را باز كنید و یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت را داخل آن قرار دهید. سپس آن را در دست به شكل توپ درآورید.
5. خمیرهای توپی را در پودر سوخاری بغتلتانید. و درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید.
6. پس از آماده شدن همه پیراشکی ها، آنها را درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و پس از اینکه سطح خمیر طلایی شد، آنها را از فر خارج و پس از خنک شدن سرو کنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.