3 نوع سالاد پاستا به سبک چینی
شنبه 30 فروردین 1393 12:53 PM
برترین ها: این سالادها با نودل یا انواع پاستا تهیه می شوند. ماده اصلی آنها را مرغ و سبزیجات تشکیل داده اند.
سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان
• تعداد: 5 نفر
• زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
• 450 گرم سینه مرغ بی استخوان
• دو پیمانه نخود فرنگی در پوسته
• ¼ پیمانه سس سویا
• دو قاشق غذاخوری سرکه برنج یا سرکه سفید
• یک قاشق چایخوری روغن چیلی
• 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
• 225 گرم نودل تخم مرغی چینی
• یک قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
• دو حبه سیر رنده شده
• یک عدد فلفل دلمه ای قرمز خلالی شده
• دو عدد پیازچه
• 1/4 قاشق بادام زمینی خرد شده
طرز تهیه
1. مرغ ها را به اندازه های 9.5 سانتی متری برش دهید. پوسته های نخود فرنگی را نیز خرد کنید. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، سس سویا، سرکه برنج، روغن چیلی و پودر فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2. در یک قابلمه بزرگ، نودل ها را 4 تا 6 دقیقه داخل آب و نمک بپزید و آبکش کنید. سپس کنار بگذارید.
3. روغن سرخ کردنی را داخل تابه بریزید. سیر را 15 ثانیه داخل آن تفت دهید. نخود فرنگی، فلفل دلمه ای و پیازچه را یک تا دو دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سبزیجات را از تابه خارج کنید.
4. نیمی از مرغ ها را داخل تابه بریزید و دو تا 3 دقیقه تفت دهید تا دیگر صورتی نباشند. آنها را از تابه خارج کنید. همین کار را با باقی مرغ ها تکرار کنید.
5. همه مرغ ها را دوباره داخل تابه برگردانید، سس و سپس سبزیجات پخته شده را اضافه کنید. در آخر نودل ها را بریزید. خوب هم بزنید تا سس به خورد همه مواد بروند. در آخر بادام زمینی خرد شده اضافه کنید و فورا سرو کنید.
روغن چیلی
• میزان: نصف پیمانه
مواد لازم
• 1/3 پیمانه روغن سرخ کردنی
• دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
• دو قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
طرز تهیه
1. برای طعم ملایم تر می توانید میزان روغن را نصف پیمانه بیشتر کنید.
2. در یک قابلمه کوچک، روغن را با هم مخلوط و روی حرارت گرم کنید. سپس از روی حرارت بردارید. فلفل قرمز را اضافه کنید. بگذارید سرد شود. روی آن را بپوشانید و داخل یخچال بگذارید.
سالاد پاستا و مرغ
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه
• زمان سرد شدن: 2 تا 24 ساعت
مواد لازم
• 225 گرم اسپاگتی
• 112 گرم بیبی کورن
• 1.5 پیمانه مرغ پخته و خرد شده
• یک عدد خیار کوچک خرد شده
• یک عدد فلفل دلمه ای قرمز یا سبز خرد شده
• یک عدد هویج متوسط خرد شده
• دو ساقه پیازچه
• 1/3 پیمانه سرکه برنج
• ¼ پیمانه روغن سالاد یا روغن زیتون
• 3 قاشق غذاخوری سس سویا
• یک قاشق چایخوری روغن کنجد
• نصف قاشق چایخوری شکر
• نصف قاشق چایخوری خردل خشک
• برگ های تازه گشنیز
طرز تهیه
1. پاستا را بپزید و آبکش کنید. بیبی کورن یا دانه های ذرت را بپزید و با آب سرد آبکش کنید.
2. در یک کاسه بزرگ، پاستا، ذرت، خیار، فلفل دلمه، هویج و پیازچه را با هم مخلوط کنید.
3. برای تهیه سس، سرکه، روغن زیتون، سس سویا، روغن کنجد، شکر، خردل و سس فلفل را با هم مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید و سپس روی مخلوط پاستا بریزید. روی آنها را بپوشانید و 2 تا 24 ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.
4. برای سرو، روی پاستا گشنیز تازه بریزد.
سالاد پاستا به سبک چینی
• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
• زمان سرد شدن: 4 تا 24 ساعت
مواد لازم
• 450 گرم فتوچینی
• 4 پیمانه مرغ پخته و خرد شده
• 1.5 پیمانه کرفس خرد شده
• نصف پیمانه پیازچه خرد شده
• ¼ پیمانه گشنیز یا جعفری خرد شده
• 225 گرم سس سالاد
• دو قاشق چایخوری کنجد بوداده
طرز تهیه
1. فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را داخل کاسه بزرگ بریزید. مرغ های پخته و خرد شده، کرفس، پیازچه و گشنیز را اضافه کنید. سس را روی همه آنها بریزید و خوب هم بزنید. روی آن را 4 تا 24 ساعت بپوشانید و در یخچال قرار دهید. برای سرو، دانه های کنجد راروی آن بپاشید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.