با سیبزمینی این غذاها را هم میتوان پخت
شنبه 30 فروردین 1393 11:25 AM
سوپ خامه ای سیبزمینی
تعداد: 6 نفر
مواد لازم
• یک قاشق غذاخوری کره
• یک عدد پیاز درشت رنده شده
• یک عدد هویج درشت رنده شده
• یک ساقه کرفس پوره شده
• سه حبه سیر رنده شده
• یک ساقه رزماری تازه خرد شده
• یک قاشق چایخوری نمک
• 6 عدد سیبزمینی نگینی خرد شده
• 7 پیمانه آب مرغ یا آب معمولی
• یک پیمانه خامه کمچرب
• نمک و فلفل سیاه
مواد لازم برای سس
• 4 ورقه ژامبون
• 3 عدد پیازچه خرد شده
• سه قاشق غذاخوری سرکه سفید
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• کمی نمک
طرز تهیه
1. کره را داخل تابه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم آب کنید.
2. هویج، پیاز، کرفس، سیر، رزماری و نمک را اضافه کنید. آنها را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک شوند.
3. آب مرغ و سیبزمینیها را اضافه کنید و حدود 20 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید بمانند تا سیبزمینیها نرم شوند.
4. شعله را خاموش کنید. خامه و مخلوط را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید.
5. برای تهیه سس، ژامبون ها را روی حرارت زیاد تفت دهید تا کاملا برشته شوند. چربی آنها را بگیرید و به تکه های کوچک تقسیم کنید.
6. در کاسه ای کوچک، پیاز، ژامبون، سرکه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. روغن را اضافه کنید.
7. هنگام سرو سوپ، یک قاشق غذاخوری از این سس را روی هر کاسه بریزید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.