پاسخ به:تاریخچه پیاز
یک شنبه 21 آذر 1389 12:02 PM
كنترل شيميايي
v ضد عفوني بذر پياز با كالومل كه در واقع كلرورمركوريك است . از همين ماده با غلظت يك در 1500 براي ضد عفوني كردن خاك استفاده مي شود .
v ضد عفوني بذر با گامكسان و ليندين و براي هر كيلوگرم بذر 100-50 گرم سم كافي است . البته بذررا بايد كمي مرطوب سپس آن را آغشته كرد .
v همزمان با فعاليت حشره با ديازينون 60 % يك در هزار سمپاشي نمود . و هر 15 روز سمپاشي تكرار شود .
v استفاده از تله:
الف ) درون ظرفهايي ملاس ريخته سپس 2 برابر آب اضافه كرده و اين آب محتوي 5/2-5 در هزار ارسينات سديم است .
ب ) استفاده از رديفهاي طله كه تنهايي را به عنوان طله گذاشته تا حشره فعاليت و تخم ريزي كند سپس اقدام به جمع آوري و نابود كردن آن كرده.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...