0

فول مدامس غذای مصری

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

فول مدامس غذای مصری
چهارشنبه 27 فروردین 1393  11:12 AM

باقلا                                                      دو پيمانه

دال عدس                                            يك پيمانه

نمك و فلفل                                         به ميزان لازم

پودر زيره سبز                                     يك قاشق چايخوري

آب ليمو                                               دو قاشق سوپخوري

روغن زيتون                                        دو قاشق سوپخوري

 

طرز تهيه:                                                                                     

اين غذاي مصري مي‌تواند يك صبحانه كامل باشد.  در مصر اين غذا با نان‌هاي كم قطر مثل ترتيلا يا پيتا در ظروفي بنام تجين سرو مي‌شود.  شما مي‌توانيد اين غذا را با نان لواش مصرف كنيد.  

پوست سبز خارجي باقلا را كنده و پوست دوم را نگه مي‌داريم،  سپس دال عدس را شسته به همراه باقلا با پنج پيمانه آب به مدت چهار ساعت با شعله ملايم مي‌پزيم تا كاملا له شود باقي مواد را به خوراك اضافه كرده و سپس سرو مي‌كنيم.

فول مدامس #1

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها