0

ته‌ چین لوبیا سبز

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

ته‌ چین لوبیا سبز
چهارشنبه 27 فروردین 1393  7:48 AM

طرز تهیه انواع ته چين, طرز تهیه ته چين, ته چين, انواع ته چين


مـواد لازم (4 نفر)

•    3 پیمانه برنج

•    300 گرم  سینه مرغ پخته

•    4 عدد تخم‌مرغ

•    یک پیمانه ماست کم‌چرب   

•    1.5 پیمانه لوبیا سبز

•    یک پیمانه مرزه و ترخان خرد شده

•    1 عدد پیاز

•    3 قاشق غذاخوری روغن کانولا   

•    یک پیمانه زرشک

•    زعفران دم شده    

•    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه

 
 


طرز تهیه

1.    برنج را از دو ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس آن را داخل آب جوش بریزید و پس از نیم‌پز شدن، آبکش کنید و کنار بگذارید.

2.    برای مایه میانی، ابتدا پیاز را در 2 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و لوبیا سبزی که از قبل بسیار ریز کرده‌اید را به آن اضافه کنید.

3.    سینه مرغ ریش‌ریش شده و زرشک را اضافه کنید و آنها را چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.

4.    برنج آبکش شده در کاسه‌ای بزرگ بریزید سپس به آن ماست، تخم‌مرغ و زعفران دم کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید.

5.    در تابه‌ای بزرگ و دردار، یک قاشق غذاخوری روغن و کمی کره بریزید و نصف برنج را اضافه کنید. سپس مایه گوشت و لوبیا را روی آن پهن کنید و دوباره بقیه برنج را اضافه کنید و با پشت قاشق سطح آن را کاملا صاف کنید. ته‌چین را با حرارت ملایم 45 تا 60 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها