ته چین لوبیا سبز
چهارشنبه 27 فروردین 1393 7:48 AM
طرز تهیه
1. برنج را از دو ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید. سپس آن را داخل آب جوش بریزید و پس از نیمپز شدن، آبکش کنید و کنار بگذارید.
2. برای مایه میانی، ابتدا پیاز را در 2 قاشق غذاخوری روغن تفت دهید و لوبیا سبزی که از قبل بسیار ریز کردهاید را به آن اضافه کنید.
3. سینه مرغ ریشریش شده و زرشک را اضافه کنید و آنها را چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.
4. برنج آبکش شده در کاسهای بزرگ بریزید سپس به آن ماست، تخممرغ و زعفران دم کرده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
5. در تابهای بزرگ و دردار، یک قاشق غذاخوری روغن و کمی کره بریزید و نصف برنج را اضافه کنید. سپس مایه گوشت و لوبیا را روی آن پهن کنید و دوباره بقیه برنج را اضافه کنید و با پشت قاشق سطح آن را کاملا صاف کنید. تهچین را با حرارت ملایم 45 تا 60 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست