0

یادها و یادداشت‌هایی از زندگی امام خمینی(ره)

maarej
maarej
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1832

پاسخ به:یادها و یادداشت‌هایی از زندگی امام خمینی(ره)
شنبه 10 خرداد 1393  9:48 AM

مورد دیگر
سوال: اگر مرد یا زن هر دو نشوز کنند و هیچ یک از مراتب رفع نشوز موثر واقع نشود آیا می‌شود طلاق داد؟
پاسخ: "بسمه تعالی. اختیار طلاق با مرد است و گاهی در بعضی شرایط مجتهد عادل می‌تواند طلاق دهد اگر اجبار زوج به طلاق میسر نباشد."

قابل ذکر است که برنامه مذکور، مربوط به استفتائاتی بود که پاسخ آن‌ها با مهر حضرت امام بود ولی در چند سال اخیر حوزه استفتاء پاسخ‌ها را مستقیم و با مهر دفتر استفتاء برای سوال کنندگان ارسال می‌کردند.
نکته دیگر آن که تا قبل از سال 1360 متاسفانه بدون آنکه نسخه‌ای از سوال و جواب‌های شرعی در دفتر تهیه و نگهداری شود برای مردم ارسال و پراکنده می‌شد ولی از آن به بعد با لطف الهی به هر صورتی بود موفق شدم یک دستگاه فتوکپی تهیه کنم و از کلیه نامه‌های استفتاء قبل از ارسال، یک نسخه برای دفتر جمع آوری نمائیم که بخشی از آن به وسیله انتشارات جامعه مدرسین تدوین و چاپ گردید.
 در این بخش نمونه‌هایی چند از سوالات و پاسخ‌های مربوط به مسائل شرعی و استجازات، که در محضر امام مطرح و به مناسبت‌هایی آنها را یادداشت کرده‌ام ارائه می‌شود:

نماز!
در تاریخ 62/10/26 نوجوانی سوال کرده بود که پدرش فردی لاابالی و بی دین است و به او گفته که من راضی نیستم که در منزل من، نماز بخوانی! آیا پدر چنین حقی دارد و تکلیف او چیست؟ امام(ره) فرمودند: غلط کرده است، برود نماز بخواند، اشکال ندارد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها