پاسخ به:یادها و یادداشتهایی از زندگی امام خمینی(ره)
چهارشنبه 7 خرداد 1393 10:39 AM
اجازه استخاره
یکی از علمای مبارز و انقلابی فلسطینی که به جمهوری اسلامی سفر کرده بود، همراه با هیئتی به دفتر آمده بود - آن هم در زمانی که ملاقاتهای امام(ره) تعطیل بود - یک جلد کلامالله مجید را به منظور امضای حضرت امام(ره) به اینجانب داد. در ضمن، به طور موکد درخواست کرد که از حضرت امام(ره) برای ایشان اجازه استخاره بگیریم. در مورد امضا مشکلی نبود، ولی در مورد اجازه، عذر خواستم و گفتم نمیشود. روحانی برجسته فلسطینی در حالی که به کنایه و محترمانه سعی داشت به ما بگوید که شما هنوز امام(ره) را نشناختهاید و به عظمت آن حضرت پی نبردهاید، گفت:«شما به چه دلیل میگویید نمیشود؟ چون تا به حال چنین مطلبی را خدمت امام(ره) طرح نکردهاید؟ یا آنکه مطرح شده ومعظم له نفی کردهاند؟» گفتم:« تا به حال در این مورد، چیزی از امام(ره) نشنیدهام» گفت:«پس شما اطلاع ندارید. خواهش من این است که شما سلام مرا به امام(ره) برسانید و این درخواست را به عرض آن حضرت تقدیم کنید. امام(ره) خود میدانند و میفهمند که چه خواستهام و چه جواب بدهند.»
روز بعد 17/11/67 که مشرف شدیم، ضمن انجام دادن کارها با دوستان، به طورنجوا مشورت کردیم. آنها هم نظر منفی داشتند، ولی بالاخره درخواست مذکور به عرض حضرت امام(ره) رسید و آن حضرت فرمودند:
مجازند
و ما از آنچه تا آن روز اطلاع نداشتیم و برای اولین بار متوجه شدیم تعجب کردیم.