پاسخ به:یادها و یادداشتهایی از زندگی امام خمینی(ره)
شنبه 6 اردیبهشت 1393 10:25 AM
نامه یک خانواده شهید
بسمهتعالی
محضر مبارک رهبر عظیمالشأن انقلاب اسلامی "آیتالله العظمی امام خمینی حفظهالله تعالی"
ضمن سلام. سلام یک خانواده شهید عزیز از دست داده و داغدار را به آن مرجع دلسوز و بیدار و قلب پاک شما میرسانم. ای عزیز دل خانوادههای شهدا و ای کسی که نامت تسکین دهنده دل سوخته مادران و پدران در سوگ نشسته است، بدان که ما نه تنها ناراحت نیستیم، بلکه بهترین لحظههای زندگی ما آن لحظهای بود که خبر شهادت فرزندمان را شنیدیم و در صف خانوادههای شهدا قرار گرفتیم.
حال تقاضامندیم که لطف فرموده خط مبارک و امضای خویش را به عنوان یادگاری و تبرک به این خانواده ارسال دارید. در انتظار نامه شما در پایین همین نامه هستیم.
پاسخ امام(ره)
بسمه تعالی
من افتخار میکنم به امثال شما شهید پروران شجاع متعهد، خداوند شهید عزیز شما را رحمت و به شما و دیگر خانواده شهداي انقلاب صبر و اجر ...
نامه مادر یک آزاده همراه با نامه رمزی فرزندش
بسمه تعالی
خدمت مسئول محترم دفتر امام(ره)
سلام علیکم- پس از عرض سلام و آرزوی موفقیت برای شما. نظر به این که پسر اینجانب مدت 8 ماه است که در قید اسارت صدامیان کافر میباشد، اخیرا در نامهاش نوشته است که خیلی دلم برای پدربزرگم حاج آقا موسوی تنگ شده است و ما چون نمیتوانیم به علت محدودیت برای ایشان، عکس یا پوستر امام(ره) را بفرستیم، لذا خواهشمندیم در صورت امکان نامهای را که خدمتتان تقدیم میکنم، به حضرت امام(ره) مدظله العالی بدهید تا ایشان برای تبرک و تسلی دل این فرزندان عزیز ما که در زندانهای تاریک و نمناک عراق به سر میبرند، چند سطری مرقوم بفرمایند. ضمنا با عرض معذرت آخر نامه را با امضای "پدربزرگ حاج آقا موسوی" ختم نمایید، خدایا، خدایا انقلاب مهدی خمینی را نگه دار- و از عمر ما بکاه و بر عمر او بیفزا. آمین یا رب العالمین- مادر یک اسیر.