سوپ بادمجان
پنج شنبه 21 فروردین 1393 9:36 PM
مواد لازم :
بادمجان | چهار عدد |
كره | سه قاشق غذاخوري |
زنجبيل تازه | يك عدد |
سيرخردشده | چهارحبه |
پودر فلفلقرمز تند | يك قاشق چايخوري |
گوجهفرنگي | دو عدد |
آب | چهار ليوان |
پياز خرد شده | يك عدد |
نمك و پودرفلفلسياه | به مقدار لازم |
طرز تهیه طرز تهیه سوپ بادمجان :
بادمجان را به صورت راه راه پوست كنده و خرد كنيد و با كره تفت دهيد، سپس، پياز و سير خرد شده را بيفزاييد و تفت دهيد تا مواد نرم شوند.
بعد، گوجه فرنگي را رنده كنيد تا به صورت پوره درآيد و در قابلمه بريزيد و آب را هم بيفزاييد. آنگاه، بادمجان، سير و پياز تفت داده شده را به گوجه فرنگي افزوده و پودر فلفلقرمز، سياه، نمك و زنجبيل رنده شده را اضافه كنيد و به مدت 20 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا بادمجانها كاملا بپزند.
ميتوان در اين سوپ، از قارچ خرد شده نيز استفاده كرد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست