پاسخ به:مبحث چهل ششم طرح صالحین:حضرت شاهچراغ( ویژه ویژه ویژه)
جمعه 22 فروردین 1393 11:44 PM
سلام خدمت همه دوستان
سلام ویژه خدمت مدیر این مبحث فاطمه خانم و تشکر از بابت این مبحث ویژه
حضرت احمد بن موسی کاظم(ع) و برادر گرامی ایشان حضرت محمد بن موسی کاظم(ع)به همراه پسر بزرگوارشان سید ابراهیم در یک مکان قرار دارد .
حضرت شاهچراغ برادر بزرگتر امام رضا(ع)می باشد
اذن دخول به حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع)
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ
یا سَیِّدی یَا بنَ رَسُولِ اللهِ اَنَا العارِفُ بِحَقِّکَ اَتَیتُکَ مُستَجیراً بِذِمَّتِکَ قاصِداً اِلی حَرَمِکَ مُتَوَسِّلاً اِلَی اللهِ تَعالی بِکَ، ءَاَدخُلُ یا اللهُ، ءَاَدخُلُ یا رَسُولَ اللهِ، ءَاَدخُلُ یا اَمیرَالمُؤمِنینَ، ءَاَدخُلُ یا فاطِمَةَ الزَّهرآءَ سَیِّدَةَ نِساءِ العالَمینَ، ءَاَدخُلُ یا مَولایَ یا حَسَنَ بنَ عَلِیّ ٍ، ءَاَدخُلُ یا مَولایَ یا حُسَینَ بنَ عَلِیّ ٍ، ءَاَدخُلُ یا مَولایَ یا عَلِیَّ بنَ الحُسَینِ، ءَاَدخُلُ یا مَولایَ یا مُحَمَّدَ بنَ عَلِیّ ٍ، ءَاَدخُلُ یا مَولایَ یا جَعفَرَ بنَ مُحَمَّدٍ، ءَاَدخُلُ یا مَولایَ یا مُوسَی بنَ جَعفَرٍ، ءَاَدخُلُ یا مَولایَ یا عَلِیَّ بنَ مُوسَی الرِّضا، ءَاَدخُلُ یا مَولایَ یا مُحَمَّدَ بنَ عَلِیّ ٍ، ءَاَدخُلُ یا مَولایَ یا عَلِیَّ بنَ مُحَمَّدٍ، ءَاَدخُلُ یا مَولایَ یا حَسَنَ بنَ عَلِیّ ٍ، ءَاَدخُلُ یا مَولایَ یا حُجَّةَ اللهِ صاحِبَ الاَمرِ وَ العَصرِ وَ الزَّمانِ، ءَاَدخُلُ یا اَیُّهَا السَّیّدُ الشَّهیدُ یا سَیِّدُ اَمیرُ اَحمَدُ بنُ مُوسَی الکاظِمِ، ءَاَدخُلُ یا مَلائِکَةَ اللهِ الُموَکَّلینَ بهِذَا الحَرَمِ الشَّریفِ المُبارَکِ صَلَواتُ اللهِ وَ سَلامُهُ عَلَیکُم اَجمَعینَ وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ
ترجمه:
به نام خداوند بخشنده مهربان
ای آقای من ای فرزند پیامبر خدا، حق تو را می دانم، آمده ام در پناه و امان تو باشم.
به سوی حرم تو آمده ام که به پروردگار بلند مرتبه به وسیله تو نزدیک شوم.
ای پروردگار، اجازه ی ورود به من می دهی؟ ای پیامبر خدا، اجازه ی ورود به من می دهی؟
ای امیـــر مومنان، اجـــازه ی ورود به من می دهی؟
ای فاطــمه زهرا، سرور تمام زنــان جهان اجــازه ی ورود بــه من می دهی؟
ای مولای من ای حسن فرزند علی، اجازه ی ورود به من می دهی؟
ای مولای من ای حسین فرزند علی، اجازه ی ورود به من می دهی؟
ای مولای من ای علی فرزند حسین، اجازه ی ورود به من می دهی؟
ای مولای من ای محمد فرزند علی، اجازه ی ورود به من می دهی؟
ای مولای من ای جعفر فرزند محمد، اجازه ی ورود به من می دهی؟
ای مولای من ای موسی فرزند جعفر، اجازه ی ورود به من می دهی؟
ای مولای من ای علی فرزند موسی، اجازه ی ورود به من می دهی؟
ای مولای من ای محمد فرزند علی، اجازه ی ورود به من می دهی؟
ای مولای من ای علی فرزند محمد، اجازه ی ورود به من می دهی؟
ای مولای من ای حسن فرزند علی، اجازه ی ورود به من می دهی؟
ای حجت خدا، صاحت امر و زمان و زمانه، اجازه ی ورود به من می دهی؟
ای سید شهید ای سید امیر احمد فرزند موسی کاظم، اجازه ی ورود به من می دهی؟
ای فرشتگان خدا که موکل این حرم شریف و مبارک هستید، اجازه ی ورود می دهید؟
صلوات و درود، رحمت، و برکات خدا بر شما همگان باد.