پلو شوشتری
چهارشنبه 20 فروردین 1393 7:38 AM
طرز تهیه :
ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید. سپس یک عدد پیاز سرخ شده را با فیلهمرغ تکهتکه شده تفت دهید و زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویهها و یک استکان آب بگذارید تا جایی بپزد که آب آن بخار شود بعد شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشمبلبلی پخته شده را هم به آن بیفزائید و لابهلای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید پس از ۴۵ دقیقه این غذا آماده است.
نکته: با گوشت چرخکرده قلقلی یا تکههای گوشت شترمرغ نیز میتوان این پلو را تهیه کرد. در ضمن به جای شوید تازه میتوان از یک لیوان شوید خشک استفاده کرد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست