پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها
شنبه 14 اسفند 1395 8:07 AM
نقل قول aligoharsamimi
باسلام خدمت دوستان و مسئول عزیز راسخون
من یه اعتراضی دارم
سال 90 که اولین وبلاگ خودم رو تو بلاگفا زدم سر از پا نمی شناختم و بعد موندم برای چی بلاگ بنویسم همین هم باعث شد تا وبلاگ رو توی بلاگفا کنار بذارم و توی کلی از وب سایت ها وبلاگ بزنم و کم چون تجربه کسب کنم اون هم الکی بودند بعد از اون با راسخون سال 91 آشنا شدم و این جا هم بود که وبلاگ رو زدم وبلاگی که حداقل راحت توش می نوشتم و همون چیزی بود که دنبالش بودم وبلاگ های راسخون محتوا داشتند و بیشتر وبلاگ هدفی داشتن ... اینها بودند یه تاریخ ساده ای از ما و راسخون بلاگ
اما کم کم این اواخر احساس می کنم که دیگه وبلاگ ها اونطور که زمان ما بود (همین دو سال پیش) نیست و اصلا وبلاگ های تازه درست شده روی روال نیستند حداقل یه نظارتی روی وبلاگ ها داشته باشین الان هرچی وبلاگ توی قسمت آخرین وبلاگ های می بینیم 90 درصد تبلیغاتی و وبلاگ های زرد هستند و اصلا محتوای وبلاگی ندارند البته شاید به من ربطی نداره که مردم چی وبلاگ درست می کنند اما اگه یه نظارتی کنین خیلی بهتره اینطور خیلی از میل و رغبت وبلاگ نویسی کم می کنه
تصاویر زیر رو ببینید؛
بیشتر و اکثرا تبلغاتی هست
اگه هدف از وبلاگ کسب درآمد باشه که همه ما بایدهمه جای وبلاگ رو تبلغات بزاریم؛کلی وبلاگ تبلیغاتی بسازیم؛کسب درآمد از اینترنت با چندتا وبلاگ که نمیشه و این سیستم اینجوری توی وبلاگ های راسخونی اصلا به کسب درآمد نمی رسه وبلاگ های تبلیغاتی جدید می بینمی سیستم غلط هست و به ضرر وبلاگ نویسا میشه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
الان تلگرام و اینجور چیزا اومده رغبت به وبلاگ کم شده یه کم طرح های بیشتر برای وبلاگ بذارید یه کم انرژی بدین به وبلاگ نویس ها یه کم طرح های ویژه بذارید؛چند موقع پیش فضای وبلاگ خیلی فعال بود الا کم رنگ شده و خلوت شد .
خواهشا نظارت داشته باشین اگر طرح های ویژه ندارید
با عرض سلام خدمت شما
باید عرض کنم حق با شما عزیزان است و اینکه وبلاگ ها و افراد سودجو برای بالا بردن رنک خود از سرورهای وبلاگ نویسی کمک می گیرند باعث ناراحتی همه وبلاگ نویسان است که البته در سرور راسخون سعی بر حذف موارد سودجویانه می شود، و با بررسی پست های وبلاگ لینک های تبلیغاتی، درآمدزایی وهمچنین انتقال به سایت های دگر بررسی و حذف می شوند، با این حال این روند به صورت روزانه بود و باعث کندی در روند بررسی و تایید پست کاربران محترم نیز می باشد.
امید است فعالیت های بنده و همکاران بتواند مجددا رضایت شما عزیزان را جلب کند.
با تشکر مسئول وبلاگ های سایت راسخون