پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1393
سه شنبه 11 آذر 1393 9:10 AM
سلام و عرض ادب و احترام.
دیدم خیلی اعتراضات برای مسابقه وبلاگ نویسی زیاد شده حساس شدم به یکی دو وبلاگ شرکت کننده که اعتراض دارند سری بزنم. با اینکه اهل وبلاگ خوندن نیستم.
چند اشکال همون لحظه اول به چشم میخورد. اول اینکه قالب وبلاگشون سنگین بود،
دوم اینکه دو حاشیه نسبتا بزرگ در اطراف وبلاگشون بود که تمام مطالب گوشه و کنار وبلاگشون رو از دید مخفی کرده بود.به طوری که مجبور شدم برای دیدن کامل وبلاگشون زوم صفحه رو از 100 به 75 درصد تغییر بدم. این نکته ای هست که یک وبلاگ نویس باید در درجه اول بهش توجه کنه. یعنی مشکل قالبش رو حل کنه، درسته مطالب هم موثر هستند ولی وقتی چشم اذیت بشه، بازدیدکننده به خواندن مطالب، هرچند با زحمت جمع آوری و یا نوشته شده باشند ترغیب نمیشه.
همه خبر ندارند که باید زوم صفحه رو کم کنند تا به طور کامل به مطالب وبلاگ دسترسی پیدا کنند. قطعا غیر از مطالب کپی پیستی و یا دستنویس، زیبایی و بدون ایراد بودن قالب، سنگین نبودن قالب هم در رای داوران تاثیر داره.
با اینکه نوای وبلاگشون جالب بود ولی فقط همین یک ایراد کافی بود برام که زود صفحه رو ببندم و بقیه وبلاگ رو نگاه نکنم.
خواهشا در مسابقاتی که شرکت می کنید فقط تلاش خودتون رو نبینید، شاید افراد دیگری با دقت بیشتری به وبلاگ نویسی بپردازند. و شاید فردی با پرداختن به همه جوانب وبلاگ نویسی وبلاگش در سطح بهتری از وبلاگ شما قرار داشته باشه.
برای همه وبلاگ نویسان راسخونی و مسئول راسخون بلاگ آرزوی توفیق روزافزون دارم.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش