0

انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها

salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1393
دوشنبه 10 آذر 1393  7:57 PM

نقل قول amin5530

نقل قول rasekhoon_weblog

نقل قول amin5530

سلام

تبریک به برندگان

به این نتیجه رسیدم که وقتی که واسه فیلم گرفتن و عکس گرفتن و تبدیل و اپلود پست های تالیفی گذاشتم واسه کپی کردن از سایت های دیگه میذاشتم قطعا اول می شدم...

نه این که جز 15 تا هم نباشم...

با تشکر

با سلام خدمت شما

نهایت سعی ما در داوری این بوده که حقی ضایع نشود ، همانطور که عرض شد به پست های تالیفی چندین برابر پست های معمولی امتیاز داده شد .

من نگفتم مشکل از شما بوده

مشکل از قوانین بوده...

البته الان میگن که چون خودش برنده نشده این حرف رو میزنه اشکال نداره ولی باید بگم

من هم میتونستم یک شعرو بیت بیت کنم به عنوان نظر تو وبلاگ های دیگه بذارم .یه روز 21 بیت شعر به عنوان نظر از طرف یه نفر فقط واسه من اومد...

حتی امتیاز برای پست های تالیفی هم مشخص نبود چه جوریه... من هم فیلم گرفتم هم عکس وووو  راحت میتونستم یه مطلب چند خطی بنویسم و زیرش بنویسم تالیفی

بعضی از اونایی که برنده شدن از ضعف قوانین به خوبی استفاده کردند. من 4 تا از سایتهایه دیگه میذاشتم میگفتم زیاده حالا رفتم دیدم برنده ها رو سرم سوت کشید بیش از 10 مطلب حدودا تو یه روز کپی کردن!!!!!

و مسائل دیگه...

باز هم به برندگان تبریک می گم

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با سلام

اولا تبریک میگم به تمام برندگان عزیز

دوما با نظر این دوست خوبم هم موافقم .استفاده از ضعف قوانین برای برنده شدن.از یه کاربر در یه روز 6 کامنت برام اومد که شعر ها رو تیکه تیکه کردند و برام ارسال کردند

که اگه بررسی بشه میبینید برای خیلی های دیگه هم اومده

موفق باشید

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 moradi92 sayyed13737373 amin5530 rasekhoon_weblog ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها