پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1393
دوشنبه 10 آذر 1393 1:07 PM
نقل قول amin5530
من نگفتم مشکل از شما بوده
مشکل از قوانین بوده...
البته الان میگن که چون خودش برنده نشده این حرف رو میزنه اشکال نداره ولی باید بگم
من هم میتونستم یک شعرو بیت بیت کنم به عنوان نظر تو وبلاگ های دیگه بذارم .یه روز 21 بیت شعر به عنوان نظر از طرف یه نفر فقط واسه من اومد...
حتی امتیاز برای پست های تالیفی هم مشخص نبود چه جوریه... من هم فیلم گرفتم هم عکس وووو راحت میتونستم یه مطلب چند خطی بنویسم و زیرش بنویسم تالیفی
بعضی از اونایی که برنده شدن از ضعف قوانین به خوبی استفاده کردند. من 4 تا از سایتهایه دیگه میذاشتم میگفتم زیاده حالا رفتم دیدم برنده ها رو سرم سوت کشید بیش از 10 مطلب حدودا تو یه روز کپی کردن!!!!!
و مسائل دیگه...
باز هم به برندگان تبریک می گم
حرف شما در مورد استفاده از ضعف قوانین ، زمانی درست بود که ما ضریب ها و امتیازات دقیق را اعلام میکردیم . آنوقت بعضی از شرکت کنندگان تمرکز اصلی را روی آن موارد می گذاشتند . ولی ما فقط موارد مهم را نام بردیم . در مورد پست های دست نویس هم امتیاز ویژه ای تعلق گرفته و بین وبلاگهای برگزیده هم وبلاگهایی که پستهای تالیفی داشته وجود دارند .
در کل وبلاگ های برگزیده به موارد زیادی توجه کرده اند و تمرکزشان روی یک مورد نبوده و ما هم در داوری همین سعی را داشته ایم .
نکته دیگر اینکه این نتایج به هیچ وجه به این معنی نیست که وبلاگهای غیر این 15 مورد ، وبلاگهای خوبی نبوده اند . ما باید از بین 60 وبلاگ 15 مورد را معرفی میکردیم .
با تشکر