شامی پوک ( شامی لپه )
یک شنبه 17 فروردین 1393 1:08 PM
مواد لازم : لپه 200 گرم . گوشت گوسفند 200 گرم . تخم مرغ 2 عدد . آرد نخود چی 2 ق غ . پیاز 2 عدد . نمک . فلفل . زردچوبه . اگه دوست داشتین از کمی کاری هم استفاده کنید .
طرز تهیه:
گوشت رو با 1 عدد پیاز و کمی زرد چوبه با 1 ق غ روغن تفت بدید و بعد 2 لیوان آب و لپه رو اضافه کنید تا خوب بپزه و آب گوشت به خورد لپه ها بره در آخر مدام هم بزنید که ته نگیره ! پیاز های پخته رو از گوشت و لپه جدا کنید و دور بریزید . گوشت و لپه رو با یک پیاز خام و ادویه ها و آرد نخود چی داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست بشه و بعد تخم مرغ رو اضافه کنید اگه مایه خیلی شل بود از آرد نخودچی استفاده کنید اگر خشک بود و انسجام نداشت از تخم مرغ استفاده کنید . روغن رو داخل تابه بریزید و شامی ها رو با در بسته سرخ کنید و بعد برش گردونید و دیگه در تابه رو نزارین تا طرف دیگرش هم سرخ بشه ! فوق العاده خوشمزه است حتما درستش کنید !