سوپ لیموی مکزیکی
یک شنبه 17 فروردین 1393 7:57 AM
روش تهیه:
1. آب مرغ، پیاز، فلفل هالپانو، سیر، لیمو، دانه زیره، دارچین و میخک ها را در قابلمه بزرگی بریزید تا نیمجوش شوند. در ظرف را بگذارید و شعله را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه بجوشد. سپس آن را از صافی رد کنید تا تفاله ها جدا شوند.
2. آب مرغ را دوباره در قابلمه بریزید و بگذارید آرام روی شعله کم بجوشد. میگو، آب لیمو، نمک و سس تند را اضافه کنید. بگذارید این مواد 3 دقیقه بپزند و میگو صورتی و سفت شود. سپس گشنیز را اضافه کنید و سرو کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست