0

سوپ لیموی مکزیکی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سوپ لیموی مکزیکی
یک شنبه 17 فروردین 1393  7:57 AM

 

 
طرز تهیه سوپ لیموی مکزیکی, طرز تهیه سوپ لیمو, طرز تهیه سوپ
 
طرز تهیه سوپ لیمو

این سوپ که در منطقه یوکاتان (Yucatán) در جنوب شرقی مکزیک محبوب است، با لیمو ترش، میگو، سیر و گشنیز فراوان پخته می شود. این سوپ به عنوان استارتر سبک و بجای سالاد سرو می شود.


مواد لازم:

•    4 فنجان آب مرغ

•    1 عدد پیاز متوسط، قاچ شده

•    2 عدد فلفل هالپانو، دانه گرفته و چهار قسمت شده

•    8 حبه سیر، له شده

•    3 قاشق غذاخوری پوست رنده شده لیمو ترش

•    نیم قاشق چایخوری دانه زیره

•    1 تکه دارچین

•    4 عدد دانه میخک

•    450 گرم میگو، پوست کنده و تمیز شده

•    3 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش

•    نیم قاشق چایخوری نمک

•    ربع قاشق چایخوری سس تند (اختیاری)

•    نیم فنجان گشنیز تازه، خرد شده


روش تهیه:

1. آب مرغ، پیاز، فلفل هالپانو، سیر، لیمو، دانه زیره، دارچین و میخک ها را در قابلمه بزرگی بریزید تا نیمجوش شوند. در ظرف را بگذارید و شعله را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه بجوشد. سپس آن را از صافی رد کنید تا تفاله ها جدا شوند.

2. آب مرغ را دوباره در قابلمه بریزید و بگذارید آرام روی شعله کم بجوشد. میگو، آب لیمو، نمک و سس تند را اضافه کنید. بگذارید این مواد 3 دقیقه بپزند و میگو صورتی و سفت شود. سپس گشنیز را اضافه کنید و سرو کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها