0

اهمیت سردی و گرمی غذاها

 
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

اهمیت سردی و گرمی غذاها
یک شنبه 17 فروردین 1393  7:35 AM

اهمیت موضوع گرمی و سردی به قدری است که اطباء قدیم، سلامتی بدن را در گرو مزاج متعادل می‌دانند و به هم خوردن این توازن را بیماری‌زا محسوب می‌کنند.
ب سنتی به اهمیت اضداد که تشکیل‌دهنده حیات می‌باشد، پی برده است. در واقع خواص سردی و گرمی غذا هم یکی از این اضداد است که باعث ادامه زندگی می‌شود.

این مفهوم در فرهنگ‌های مختلف نیز به کار می‌رود (مثل یین و یانگ در طب چینی یا اسیدی و قلیایی که مفاهیمی جهانی هستند).

 

در واقع خود بدن و نیز بعضی غذاها، خاصیت اسیدی و یا قلیایی دارند، به طوری که برای رسیدن به توازن بعد از دریافت زیاد مواد اسیدی، باید خوراکی‌های قلیایی دریافت کرد و یا برعکس به هنگام قلیایی شدن بدن، دریافت مواد اسیدی را افزایش داد.

 

واژه دیگری تحت عنوان خشک و مرطوب وجود دارد،  به طوری که ممکن است در بدنمان احساس تری یا خشکی کنیم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها