0

انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه

hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

پاسخ به: انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه(سال1393)
سه شنبه 19 فروردین 1393  5:43 PM

نقل قول hoseinh1990

نقل قول siryahya

نقل قول rasekhoon_shop

نقل قول hoseinh1990

نقل قول hoseinh1990

سلام

خسته نباشید

ببخشید در مورد کارتون های که در فروشگاه قرار دادید سوال داشتم

تا جایی که من فهمیدم این کارتون های رو از سایت  دانلودها   دانلود می کنید چون تو بعضی از قسمت های فیلم ها ادرس سایت نوشته میشه

اگه درست متوجه شدم آیا با این وجود قانون کپی رایت رعایت شده؟ (تا جایی که من شنیدم دانلود و استفاده از هر چیزی بدون رضایت صاحب اثر(دوبلور های کارتون ها) حرام هستش)

با سلام مجدد

این پست من جواب نداشت ؟

با سلام و عرض پوزش از اینکه دیر به سئوال شما پاسخ دادیم. کاربر گرامی اگر سایت مورد نظر از کپی کارتونها گلایه داشت خودشان از لحاظ قانونی پیگیری میکردند و دانلود آنها را هم نمی گذاشتند و اگر بخواهیم در مورد قانون کپی رایت بحث کنیم باید بگویم که تمام نرم افزارها و ویندوزهای که استفاده مکنیم حق کپی رایت را ندارند.

با سلام و عرض ارادت خدمت به دو دوست گرامی

نظر هر دوی شما رو کاملا قبول دارم. من رشته ام نرم افزاره . کاملا در جریان این بحث ها هستم

باور کنید در اسم میگیم مسلمان و فلان ولی در باطن همه کارامون ضد اسلامیه!!!

تو کشورهای خارجی با اینکه مسلمان هم نیستن کاملا این حق محفوظه، یعنی برای یه برنامه ای که هزاران نفر برای ساخت اون زحمت کشیدند نمیان برن از بیرون 5 تومن بدن بخرن  بلکه میرن اورجینالشو میخرن 

یادمون باشه حق تنها چیزیه که خدا ازش نمیگذره!!!

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید

اول در جواب دوست عزیزمون که در مورد نرم افزار ها نظر خودشون رو گفتن باید بگم تا جایی که من پرسیدم و اطلاع دارم چون کشور ما در تحریم هستش استفاده از بعضی از برنامه ها مشکلی نداره

ولی در مورد کارتون هایی که گفتم منظور من حق سایت مورد نظر نبود بلکه منظور من تیمی هستش که این کارتون ها رو دوبله کردند این کارتون ها رو یک تیم دوبله به زبان شیرین فارسی دوبله کردند و مطمئنن اینکارو نکردند که سایت ها به صورت خودجوش این کارتون ها رو برای فروش یا دانلود قرار بدهند و از نظر شرعی تا وقتی که تیم دوبله راضی نباشند استفاده از این کارتون ها با اطلاعاتی که من دارم حرام هستش و اینکه یه سایت این مطالب رو در سایت خودش میزاره دلیل نمیشه که ما هم اینکارو بکنیم و یک نکته دیگه هم که هست اینه که بعضی از این کارتون ها در بعضی از دقایق وارد زبان اصلی میشه که اصلا صحنه های جالبی رو نداره

من فکر میکردم کارتون هایی که شما در سایت میزارید همه از تلویزیون پخش شدند که در این صورت فکر نکنم مشکلی وجود داشت ولی تو همین ایام بعضی از این کارتون ها در شبکه پویا  با تبلیغ زیاد برای اولین بار  پخش شد که با کمی دقت متوجه می شوید که دوبله کارتون هایی  مثل عصر دایناسور ها و ... که در سایت هست با دوبله کارتون هایی که از تلویزیون پخش شد فرق میکنه

اگر من الان این حرفا رو زدم فقط بخاطر اینه که نمیخوام حق الناس گردنم باشه و برای این هستش که خیالم از این بابت راحت بشه

با تشکر

فکر کنم یادتون رفت این پست رو جواب بدید

با تشکر

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

تشکرات از این پست
AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها