روش تهیه کوکوی اسفناج و سیبزمینی
جمعه 15 فروردین 1393 6:26 PM
سیبزمینی متوسط سه عدد؛ پوست کنده شود
اسفناج پخته و آب گرفته شده 60 گرم
پیاز کوچک یک عدد رنده شود
آرد سفید سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
تخممرغ 2 عدد؛ هم زده شود
روغن گیاهی به میزان لازم
* سیبزمینیها را رنده کرده و آب اضافی آنها را با فشار دست بگیرید. آب اضافی اسفناجها و پیازها را نیز به همین ترتیب بگیرید.
* سبزیجات را با هم مخلوط کرده، سپس آرد، نمک و فلفل و تخممرغها را به مخلوط اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
* درون تابه روغن ریخته و سه قاشق از مخلوط را برای هر کوکو در نظر گرفته، روی آنها را با پشت قاشق کمی تخت کرده و کوکوها را با فاصله از هم درون تابه قرار داده و هر طرف آنها را 4- 3 دقیقه یا تا زمانی که قهوهای طلایی رنگ شوند، تفت دهید.
* تا زمانی که کوکوهای بعدی را تفت میدهید کوکوهای آماده شده را درون فر قرار داده تا گرم بمانند.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست