روش تهیه کوفته اسفناج با پوره سیبزمینی
جمعه 15 فروردین 1393 6:24 PM
گوشت چرخ کرده 400 گرم
تخممرغ و پیاز هر کدام یک عدد
نمک، فلفل و زیره و آرد سوخاری به میزان لازم
سیبزمینی آبپز چهار عدد
کره دو قاشق سوپخوری
شیر دو پیمانه
اسفناج 500 گرم
سیر دو حبه
پیاز یک عدد
روغن و نمک به میزان لازم
* پیاز را خرد کرده و در روغن کمی تفت داده تا نرم شود. سیر له شده را هم اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم.
* اسفناج را پس از شستن، خرد کرده و به پیاز افزوده و تفت میدهیم تا آبش کشیده شود و مقداری نمک هم زده و حرارت را خاموش میکنیم.
* گوشت چرخ کرده را با تخممرغ پیاز رنده شده و ادویه مخلوط کرده و کمی آرد سوخاری (در حدود دو الی سه قاشق غذاخوری) میزنیم تا انسجام پیدا کند.
* سپس از مایه گلولههایی اندازه گردو برداشته گرد کرده و وسط آن مقداری مخلوط اسفناج قرار داده و کاملاً به صورت گرد میبندیم و در ظرف نسوز چرب شده قرار داده و در فر با حرارت 180 درجه به مدت 30 دقیقه میگذاریم.
* کره را حرارت داده سپس سیبزمینیهای رنده شده را به آن افزوده و شیر را به تدریج اضافه میکنیم تا پوره مناسبی به دست آید.
* پوره را در ظرف سرو کشیده و کوفتهها را روی آن میچینیم.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست