روش تهیهی جوجه با سُس اسفناج
جمعه 15 فروردین 1393 6:24 PM
سینه مرغ بدون استخوان، خرد شده 2 عدد
برگ اسفناج کاملاً جوان و تازه 60 گرم
آب لیموی تازه 3 قاشق غذاخوری
پوست لیموی رنده شده 1 الی 2 قاشق چای خوری
روغن زیتون 80 میلی لیتر
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پارمیسان رنده شده 30 گرم
* ماهیتابهای را روی حرارت قرار دهید. کمی داخل آن روغن بریزید. روی مرغها، کمی نمک و فلفل بپاشید و داخل روغن سرخ کنید (میتوانید به هر طریقی که دوست دارید، مرغها را بپزید).
* اسفناج، پوست لیمو و آب لیمو را داخل مخلوط کن بریزید. بعد از مدتی از هم زدن مواد، مخلوط کن را خاموش نمایید. سپس داخل آن 80 میلی لیتر روغن زیتون بریزید. آنقدر مواد را به هم بزنید تا ترکیب یکدست و غلیظی تهیه کنید.
* نمک را بیفزایید و دوباره مخلوط کن را روشن نمایید. ترکیب اسفناج آماده است. آن را به ظرف دیگری منتقل نمایید.
* پنیر پارمیسان رنده شده را به سایر مواد اضافه کنید. حال میتوانید از ترکیب اسفناج و مرغ سرخ شده، میل بفرمایید و لذت ببرید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست