مبحث چهل و پنجم طرح صالحین: حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
پنج شنبه 14 فروردین 1393 4:44 PM
مبحث چهل و پنجم طرح صالحین: حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
بِسمِ رَبِّ الزَّهرا
دلم ز روز ازل مبتلای زهرا بود
غلامِ خانه به دوشی برای زهرا بود
نه من، که عالَم امکان سراسرش هر دم
ز روز اوّل خلقت، گدای زهرا بود . . .
با عرض سلام و ادب؛
فرا رسيدن سوّم جمادي الثاني، سالروز شهادت جانسوز امّ ابیها حضرت فاطمه زهرا(سلام الله عليها) را به محضر امام عصر (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) و عموم مسلمانان جهان تسليت ميگويیم و از خداوند متعال، توفيق پيمودن راه آن بزرگوار را مسئلت مينمايیم.
وجود مبارک صدیقه کبری فاطمه زهرا(سلام الله علیها) سیره و سنتی دارد که معرّف هویّت اوست؛ چون این ذات پر برکت همانند سایر ذوات قدسی همتای قرآن کریماند.
در شخصيت او همين بس که اول شخص وارد شونده بر بساط قرب الهي، اوست؛ چرا که رسول خدا فرمودند: "فاطمه نخستين کسي است که به بهشت وارد ميشود."
او يگانه گوهري است که خداوند به بعثت پيغمبر خاتم بر مؤمنين منت نهاد (سوره آل عمران آيه 64) و به وجود آن گوهر، بر آن سرور منت نهاد و فرمود: "ما به تو کوثر داديم، پس بر پروردگارت درود فرست و قرباني کن."
فاطمه(س)، بانویى است که در تمام لحظات حساس و سرنوشتساز با صبوری و با استقامت حضوری فعال و اثرگذار داشت. او حقیقت عینى زنِ با کرامت و شرافت و هویت زن مسلمان در زمین و آسمان بود.
مقام ارزشی و معنوی فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چنان والا و ارزشمند است که امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشریف)، هم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را اسوه شایسته زندگانی خویش معرفی میفرمایند: «فی ابْنَةِ رَسُولِ اللَّهِ لِی أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ؛ دختر رسول خدا برای من الگویی شایسته است.»
در این هفته قصد داریم، پیرامون شخصیت این بانوی آسمانی به بحث و گفتگو بپردازیم. شما عزیزان نیز میتوانید در مورد موضوعات زیر مطالب ارزشمند خود را در قالبهای گوناگون(شعر، داستان، حدیث، تصویر و ...) به اختصار در اینجا مطرح نمایید.
1- شخصیت حضرت زهرا(سلام الله علیها) در کلام وحی؛
2- نامها و القاب آن حضرت؛
3- احادیث مرتبط با این بزرگوار از زبان سایر معصومین(علیهم السلام)؛
4- سیره حضرت فاطمه(سلام الله علیها) در کلام امام خمینی(رحمة الله علیه) و مقام معظّم رهبری(حفظه الله)؛
5- ...
همچنین اینفوگرافی شهادت حضرت زهرا(سلامالله علیها) را میتوانید از اینجا دانلود نمایید.
از توجّه شما ممنون و سپاسگزارم.
موفّق باشید.
واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشهاش كجاست ...