آشنایی با روش تهیهی ماکارونی با مرغ و کرفس
چهارشنبه 6 فروردین 1393 6:43 PM
ماکارونی 450 گرم
سینه مرغ 1 عدد، خلالی برش خرده
کرفس 2 ساقه، خرد شده
هویج کوچک 1 عدد، رنده شده
شوید خشک 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد، خلالی شده
سیر 2 حبه، ریز شده
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مرحله 1 - روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار داده، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
مرحله 2 - سینه مرغ، شوید و سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
مرحله 3 - کرفس و هویج را نیز اضافه کنید و برای 2 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.
مرحله 4 - رب را اضافه کنید و در آخر حدود 2 لیوان آب را افزوده، نمک و فلفل آن را تست کنید، درب تابه را گذاشته و اجازه دهید تا غلیظ شود.
مرحله 5 - ماکارونی را به روش همیشگی پخته و آبکش کنید، سپس مایه آماده شده را لا به لای آن داده و دم کنید. سپس در ظرف مورد نظر کشیده و همراه با سس گوجه سرو نمایید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست