0

روش تهیه‌ی کباب کوبیده‌ی مرغ

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

روش تهیه‌ی کباب کوبیده‌ی مرغ
چهارشنبه 6 فروردین 1393  6:42 PM

 


می‌توانید در طول پخت روی کباب‌ها مقداری کره‌ی ذوب شده بمالید تا کباب خوش طعم تری داشته باشید.

کوبیده‌ی مرغ

مواد لازم:

گوشت مرغ                            500 گرم، چرخ کرده (مخلوط ران و سینه)

پیاز متوسط                             یک عدد

محلول زعفران                        مقداری

نمک، فلفل و زردچوبه             به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* گوشت مرغ را بدون پوست همراه با چربی‌های مرغ دو بار چرخ کنید.

* پیاز را رنده کرده و با زعفران مخلوط کنید.

* سپس گوشت مرغ را به پیاز اضافه کرده وبا نمک، فلفل و زردچوبه طعم دار کرده و خوب ورز دهید، حدود 3 ساعت مواد را داخل یخچال بگذارید. در غیر این صورت مواد شل می‌شوند و به سیخ نمی‌چسبند.

* مواد را بعد از 3 ساعت از یخچال بیرون آورده و دستتان را کمی داخل آب بزنید تا مواد به دستتان نچسبد و بعد به سیخ‌های چوبی بچسبانید و با انگشت به آن شکل دهید.

* کباب‌ها را روی منقل یا کباب پز قرار دهید و مرتب بچرخانید تا هر دو طرف کباب‌ها یکنواخت پخته شود.

 

نکته:

1- این دستور 5 گرم کربوهیدرات،90 گرم پروتئین،40 گرم چربی و 740 کیلو کالری انرژی دارد.

2- می‌توانید در طول پخت روی کباب‌ها مقداری کره‌ی ذوب شده بمالید تا کباب خوش طعم تری داشته باشید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها