روش تهیهی کباب کوبیدهی مرغ
چهارشنبه 6 فروردین 1393 6:42 PM
گوشت مرغ 500 گرم، چرخ کرده (مخلوط ران و سینه)
پیاز متوسط یک عدد
محلول زعفران مقداری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
* گوشت مرغ را بدون پوست همراه با چربیهای مرغ دو بار چرخ کنید.
* پیاز را رنده کرده و با زعفران مخلوط کنید.
* سپس گوشت مرغ را به پیاز اضافه کرده وبا نمک، فلفل و زردچوبه طعم دار کرده و خوب ورز دهید، حدود 3 ساعت مواد را داخل یخچال بگذارید. در غیر این صورت مواد شل میشوند و به سیخ نمیچسبند.
* مواد را بعد از 3 ساعت از یخچال بیرون آورده و دستتان را کمی داخل آب بزنید تا مواد به دستتان نچسبد و بعد به سیخهای چوبی بچسبانید و با انگشت به آن شکل دهید.
* کبابها را روی منقل یا کباب پز قرار دهید و مرتب بچرخانید تا هر دو طرف کبابها یکنواخت پخته شود.
1- این دستور 5 گرم کربوهیدرات،90 گرم پروتئین،40 گرم چربی و 740 کیلو کالری انرژی دارد.
2- میتوانید در طول پخت روی کبابها مقداری کرهی ذوب شده بمالید تا کباب خوش طعم تری داشته باشید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست