0

روش تهیه‌ی اگرول اسفناج

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

روش تهیه‌ی اگرول اسفناج
یک شنبه 3 فروردین 1393  4:49 PM

 


این رولت خوشمزه با اسفناج، تخم مرغ، سیر، آرد، گوشت چرخ‌کرده، پنیرپیتزا و نمک و فلفل آماده می‌شود.

اگرول

مواد اولیه:

اسفناج                                      یک کیلوگرم

تخم‌مرغ                                      پنج عدد

سیر                                           یک حبه

آرد                                             یک قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل                               به میزان لازم

 

مواد داخل اگرول:

گوشت چرخ‌کرده                         300 گرم

پنیر پیتزا                                     100 گرم

 

طرز تهیه:  

* اسفناج‌ها را شسته و خرد می‌کنیم.

* سپس مواد خشک (نمک، فلفل، سیر خرد شده و آرد) را مخلوط می‌کنیم.

* در آخر تخم‌مرغ‌ها را به آن افزوده و به هم می‌زنیم.

* بعد در داخل قالب یا تابه ریخته و درون فر می‌گذاریم.

* پس از 15 دقیقه آن‌ها را بر می‌گردانیم.

* مواد (گوشت چرخ‌کرده، پنیر پیتزا) را درون آن ریخته و رول می‌کنیم و دوباره 10 تا 15 دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا برشته شود.

* آنگاه برش می‌زنیم و میل می‌کنیم!

انرژی کل این رولت 2049 کیلوکالری

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها