روش تهیهی اگرول اسفناج
یک شنبه 3 فروردین 1393 4:49 PM
اسفناج یک کیلوگرم
تخممرغ پنج عدد
سیر یک حبه
آرد یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
گوشت چرخکرده 300 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
* اسفناجها را شسته و خرد میکنیم.
* سپس مواد خشک (نمک، فلفل، سیر خرد شده و آرد) را مخلوط میکنیم.
* در آخر تخممرغها را به آن افزوده و به هم میزنیم.
* بعد در داخل قالب یا تابه ریخته و درون فر میگذاریم.
* پس از 15 دقیقه آنها را بر میگردانیم.
* مواد (گوشت چرخکرده، پنیر پیتزا) را درون آن ریخته و رول میکنیم و دوباره 10 تا 15 دقیقه داخل فر میگذاریم تا برشته شود.
* آنگاه برش میزنیم و میل میکنیم!
انرژی کل این رولت 2049 کیلوکالری
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست