روش تهیهی پاستا با سُس جعفری و گردو
یک شنبه 3 فروردین 1393 4:47 PM
ماکارونی فرمی شکل 500 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر گودا و جعفری از هر کدام 100 گرم
کره 50 گرم
سیر دو تا سه حبه
مغز گردو خردشده 2/3 پیمانه
آبلیمو سه قاشق سوپخوری
روغن زیتون 4/3 پیمانه
* در ابتدا پنیر را به صورت مکعبی خرد میکنیم.
* سیر را پوست گرفته، جعفریهای پاک کرده را به همراه گردو داخل مخلوطکن میریزیم و به مخلوط حاصل مقداری نمک، فلفل و آبلیمو میزنیم.
* در ضمن روغن زیتون را به تدریج اضافه میکنیم.
* ماکارونیها را در آب و کمی نمک پخته و پس از آبکش کردن داخل کره تفت میدهیم و با سسی که درست کردهایم مخلوط و سریعاً سرو میکنیم.
* همراه با این غذا میتوانیم پنیر رنده شده نیز سرو کنیم.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست