روش تهیهی کوکو گل کلم
یک شنبه 3 فروردین 1393 4:47 PM
گل کلم نصف یک بوته کوچک
پیاز سرخ شده 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
مرحله 1 - گل کلمها را شسته، در آب جوش روی حرارت متوسط برای 10 دقیقه قرار دهید تا پخته شوند. سپس آبکش کرده و اجازه دهید سرد شوند.
مرحله 2 - گل کلم پخته شده را با مواد دیگر در مخلوط کن ریخته تا یکدست شوند.
مرحله 3 - داخل ماهیتابه ای روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس از مایه کوکو به اندازه 1 تا 2 قاشق درون آن ریخته و اجازه دهید سرخ شوند. کوکوهای آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و همراه با سبزی تازه و نان سرو کنید.
* برای نرم شدن و له کردن گل کلم میتوانید از گوشت کوب نیز استفاده کنید که در این صورت دیگر نیازی به مخلوط کن نیست و مابقی مواد را به گل کلم افزوده و به کمک قاشق مخلوط کنید.
* این کوکو بافت نرمی دارد، به همین دلیل اجازه دهید یک طرف کوکو به خوبی سرخ شود، سپس به آرامی آن را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود.
* میتوانید تمام مایه کوکو را یک جا درون تابه بریزید، در این حالت 10 دقیقه یا بیشتر زمان دهید تا با حرارت متوسط، کوکو سرخ شده و ببندد. سپس آن را برگردانده و اجازه دهید سمت دیگرش نیز سرخ شود.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست