0

دل بوسکه: مورينيو و پپ هم شايسته جايزه بهترين مربي هستند

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

شنبه 20 آذر 1389  12:45 PM

سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا مدعي اول کسب جايزه بهترين مربي سال از سوي فيفاست. روزنامه گاتزتادلوسپورت در گزارشي اعلام کرده که اين جايزه به دل بوسکه خواهد رسيد

بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا که طبق گزارش منتشره در روزنامه گاتزتا دلوسپورت، توپ طلای سال 2010 برترین مربی دنیا را مال خود خواهد کرد، در صحبتهایی اعلام کرده که خیلی سخت است که تنها یک مربی را به عنوان مربی برتر سال برگزید:« خیلی سخت است؛ چون مورینیو و گواردیولا هم مثل من شایسته دریافت این جایزه هستند.در صورتی که من یا گواردیولا این جایزه را کسب کنیم، خیلی خوشحال می شوم.چون این به منزله پاداشی برای فوتبال اسپانیاست.»

دل بوسکه در جریان معارفه کتابی که راجع به متدهای او نوشته شده، به ارزش موفقیتهای تیمش اشاره کرد و گفت:« ارزش یک مربی، به ارزش بازیکنانش است.»

آلوارو، پسر دل بوسکه نیز در صفحه اول یکی از نسخه های این کتاب به یادگاری نوشت:« پدر من، با وجودی که رائول و گوئیسا را در تیمش نداشت، بهترین مربی دنیاست.»

دل بوسکه در ادامه صحبتهایش گفت:« اگر شکی در مورد بهترین لحظاتی که فوتبال ما در حال سپری کردن آن  است، وجود دارد، تنها باید به تعداد کتابهایی که در مورد تیم ملی اسپانیا منتشر شده، توجه کرد.پسر من همیشه تکرار می کرد که ما قهرمان دنیا خواهیم شد؛ هرچند که من هیچ وقت به او توجه نمی کردم.»

بخشی از سود حاصل از فروش این کتاب، صرف منافع خیریه خواهد شد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها