0

چادر حرمت داره و همه باید به آن احترام بگذاریم

maarej
maarej
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1832

چادر حرمت داره و همه باید به آن احترام بگذاریم
سه شنبه 27 اسفند 1392  12:03 PM

در اون دوران همیشه به مادرم نگاه می کردم و سعی می کردم به حرفاش توجه کنم . راجع به حرفاش خیلی فکر می کردم ولی قبول کردن بعضیاشون برام خیلی سخت بود . اصلا نمی تونستم قبول کنم .

تازه به سن تکلیف رسیده بودم ، تابستان بود و نزدیک آغاز سال تحصیلی ، قرار بود برم کلاس چهارم . اصرار داشتم که مادرم برام چادر بخره . اما مادرم با پوشیدن چادر مشکی توی اون سن مخالف بود و می گفت الان فقط کافیه که حجابت رو حفظ کنی، هر وقت تونستی بگی چرا می خوای چادر سرت کنی و درمورد چادر و حجاب تحقیق کردی و به یقین رسیدی برات چادر می خرم .

مادرم معتقد بود من باید برای چادر عطش داشته باشم. باید پوشیدن چادر برام آرزو بشه و افتخار، می گفت باید بزرگتر بشی تا برات چادر بخرم . اصلا باید بری دبیرستان تا چادری بشی...شاید به خاطر همین حرفها بود که بیشتر ذوق داشتم چادر بپوشم. ولی حسابش رو که می کردم تا دبیرستان...یک ... دو... سه... وای 6 سال دیگه !!! خیلی زیاد بود . نمی تونستم تحمل کنم . فکر می کردم مادرم منو نمی فهمه . فکر می کنه من هنوز بچه ام. اگه بچه ام پس چرا خدا گفته مثل بقیه روزه بگیرم ، نماز بخونم ... من دوست دارم چادر بپوشم

مدرسه ها که باز شد رفتم کلاس چهارم. مادرم رو توی همون یه هفته ی اول کلافه کردم. هر روز تهدید می کردم که اگه فردا چادرم حاضر نباشه مدرسه نمیرم . بالاخره زورم رسید و هفته دوم سال تحصیلی چادر دار شدم . اما به شرطها و شروطها !!!

- اگر ببینم چادرتو بد می پوشی یا مثل زورو از بالا به سرت وصله و از پایین باد می بردش و... باید درش بیاری و دیگه نپوشی تا وقتی که بتونی درست چادر بپوشی . چادر حرمت داره؛ منم خیلی دوست دارم دخترم باحجاب باشه ولی باید دختر من یه چادری واقعی باشه! چادرش رو برای کامل کردن تیپش و خوش تیپیش نپوشه . چادرشو برای اعتقادی که داره سر کنه . اون موقعست که چادر روی سرت تاج میشه و هر کس هم علیه حجاب باهات حرف زد محکم دفاع کنی .

راستش رو بخواید چند باری هم تذکر خوردم و تهدید به بازپس گیری چادر شدم ولی با معذرت خواهی نگهش داشتم و تا حالا هم نگهش داشتم .حالا بعد از گذشت این همه مدت دارم فکر می کنم اگر مادرم برای پوشیدن چادر به من سخت گیری می کرد، یا بدون دلیل و برهان و از روی اجبار از من می خواست که چادر بپوشم، اینقدر به حجاب و به چادر اعتقاد داشتم؟!

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها