0

منابع درس تئوري احتمالات و آمار مهندسي مهندسي صنايع

mydsoftware
mydsoftware
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 21

منابع درس تئوري احتمالات و آمار مهندسي مهندسي صنايع
یک شنبه 25 اسفند 1392  1:26 PM

به نقل از سايت مرتضي قمي

تو تمام گرایشهای مهندسی صنایع، ۲۰ سوال از این درس مطرح میشه.  نمی شه گفت که این درس تو کنکور صنایع سخت تر می آد تا تو سیستم. اصلا درست نیست. چون مثلا کنکور سیستم ۸۸ بسیار ساده بود اما صنایع ۸۸ سخت، کنکور سیستم ۸۹ خیلی سخت بود طوری که رتبه ۳ کنکور اون سال ۵۳ درصد زد اما صنایع ۸۹ متوسط بود. البته باید گفت که روند کنکور به سمتی می ره که کنکور صنایع سخت تر شده. اما منابع پیشنهادی:

۱٫به نظرم کتاب دکتر ایوزیان ( انتشارات ترمه) کتاب خوب و کاملیه. چون جلد ۱ برگرفته از کتاب راس هست که منبع کنکوره و همچنین تستهای کنکورهای چند سال اخیر + تمرینهای راس + تمرینهای کتاب دکتر اخوان نیاکی در آن جمع شده و این خیلی ارزشمنده.

۲٫ با توجه به کنکور ۹۱ صنایع باید یه خورده سطح خوندن رو بالا برد. به همین جهت من حتما جزوء ای که در تابستان ۹۱ آماده کردم رو پیشنهاد می کنم چون شامل همه نکات مهم + تمرینها و تستها از کتابهای مختلف هست. اینطوری دیگه لازم نیست نگرانی بابت تعدد منبع رو داشته باشید.

۳٫ کتاب ۲۰۰۰ تست آمار و احتمالات دکتر ایوزیان و مهندس میثم حدادی. کتاب خوبیه. چون تستهای سالهای پیش آزمونهای موسسات مختلف + کنکورهای چند سال اخیر جمع آوری شدند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها