روش تهیهی مسمای گوجه بادمجان
جمعه 23 اسفند 1392 4:05 PM
سینه مرغ یک عدد
بادمجان حلقه شده سه عدد
گوجهفرنگی چهار عدد
پیاز درشت یک عدد
سیر دو حبه
آلو بخارا 20 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
* مرغ را با پیاز تفت میدهیم بعد نمک، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه میریزیم، یک پیمانه آب اضافه کرده میگذاریم بپزد.
* بادمجانها را سرخ کرده و روغن اضافه آن را میگیریم.
* کف قابلمه یک ردیف بادمجان میچینیم بعد مرغ پخته شده را روی آن میگذاریم گوجهفرنگیها را حلقه کرده و با آلو بخارا روی مرغ میریزیم. به همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شود.
* در آخر آب مرغ را ریخته و میگذاریم 30 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست