مقاله يک کشيش مسيحي درباره امام سجاد (ع)
جمعه 23 اسفند 1392 2:32 PM
آستان مقدس سيد و سالار شهيدان، حضرت أبا عبدالله الحسين عليه السلام چندي پيش از همه عاشقان و علاقمندان در سراسر جهان براي شرکت در مسابقه اي در مورد امام چهارم، حضرت سجاد عليه السلام دعوت به عمل آورد که با ارسال مقاله هاي خود به آدرس اينترنتي trl@imamhussain.org ، آمادگي خود براي شرکت در اين مسابقه را اعلام کنند.
در همين راستا "وليم نقولا نخلة" کشيش مسيحي لبناني که کشيش صور و بنت جبيل در جنوب لبنان است، از آمادگي خود براي شرکت در اين مسابقه و نوشتن مقاله اي در مورد امام زين العابدين عليه السلام خبر داد. وي در اين باره گفت: بنده تمايل دارم مقاله ام را در موضوع «امام سجاد و حقوق بشر» بنويسم. مطالعاتم در اين باره را نيز آغاز کرده ام. "وليم نقولا نخلة" در ادامه افزود: بنده آرزوي سفر به عراق و زيارت مرقد امام حسين و ديگر ائمه شيعه را دارم. من عاشق حضرت محمد و امام علي هستم. او همچنين گفت: نه تنها من، بلکه بيشتر مسيحيان به امام حسين علاقه دارند زيرا بخاطر دفاع از انسانيت و رسيدن حق به حق دار، جان خود را داد. نقاط مشترک زيادي ميان امام حسين و حضرت عيسي وجود دارد. گفتني است "وليم نقولا نخلة" پيش از اين نيز مقالات و کتبي در مورد اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام تأليف کرده است. او ابيات شعري نيز در اين باره سروده که نمونه آن به اين شرح است: "کاهن أنا بحب المسيح... بحب النبي وسيدنا علي" (من کاهن هستم و مسيح را دوست دارم.. پيامبر و حضرت علي را هم دوست دارم). ناگفته نماند اين کشيش مسيحي هر ساله در مراسم عزاداري سيد و سالار شهيدان، حضرت امام حسين عليه السلام که در مناطق مختلف جنوب لبنان برگزار مي شود نيز شرکت مي کند. |
منتظران مهدی آگاه باشید!
حسین را منتظرانش کشتند...