0

رموز شاد کردن خانم ها

 
rahjo14
rahjo14
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1390 
تعداد پست ها : 81
محل سکونت : مازندران

پاسخ به:رموز شاد کردن خانم ها
چهارشنبه 26 آذر 1393  5:27 PM


نقل قول shirdel2

بنام خدا

چند راه برای شاد کردن همسرتان:

تلاش کنید حتی الامکان با خواسته های معقول و منطقی همسر خود موافقت کنید، چنانچه خواسته او را منطقی نمیدانید و یا برایتان قابل انجام دادن نیست، ضمن رعایت احترام به  شخصیت او در حال آرامش سعی نمائید اشتباه و یا درخواست غیر منطقی اش را برایش توضیج دهید،اما نخواهید حتما در اولین صحبت حرف خودتان را ثابت نمائید.

اگر به همسرتان  قولی دادید انجام دهید و اگر انجام ندادید حتما عذرخواهی نموده و از انجام نشدن آن کار اظهار تاسف کنید و خیلی صادقانه دلیل اینکه چرا نتوانستید به قولتان عمل کنید را برایش توضیح دهید.

اداره کردن همسر و خوشبخت کردن او علم نیست ، بلکه یک هنر است. اگر این قضیه توجیه علمی داشت ، باید مردان ثروتمند همیشه خوشبخت بودند ، در حالیکه قضیه درست برعکس است . این یکی از واقعیت های زندگی زناشویی است . ((عزیزم ، امروز چه کاری می توانم برایت انجام دهم ؟ هر صبح از عیال خود کسب تکلیف کنید و از او بپرسید چه کاری می توانید برایش انجام دهید ! ))

سعی کنید  کاری که او می گوید انجام دهید . این کار ساده ای است از عقل سلیم خود کمک بگیرید.

==========================

با سلام بسیار مطالب مفیدی بود ولی در جواب این گفته های شیردل:

شما مثل اینکه زن هستید که اینقدر دست و دلبازی می کنید و یک طرفه قضاوت 

مردها اینطور که شما میگید باید بیکار و 24 ساعته مثل غلام حلقه به گوش در خدمت زنان باشند و این دیگر زندگی نیست بلکه بردگی است.

 

 

التماس دعای فرج . . .

تشکرات از این پست
khodaeem1 shirdel2 nargesza ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها